Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2008., 12:40   #1
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Hardversko/softverski problem???

Bok ljudi,

Kao prvo sorry kaj otvaram novu temu, ali neznam kaj bi sa ovim problemom, tj. neznam ga riješiti, a neznam bogme niti pod koju sferu spada (hardver ili softver), stoga molim sve koji znaju da mi pomognu.

Problem je u tome da nakon nekih 5 minuta "rada" na računalu (pod ovim "rada" mislim na to da je dovoljno otvoriti My Computer i ostaviti ga tako tih otprilike 5 minuta) otvoreni prozori/aplikacije počnu ludovati, tj. jako jako brzo se minimiziraju i maksimiziraju (barem to meni tako izgleda), u tom trenutku nemogu doslovno ništa (jer se u to čak nemože niti gledati - boli i glava i oči) nego fizički ugasiti računalo ili pričekati da to prestane, jer ponekad samo prestane, a ponekad ne.
Ako netko ima kakvu sugestiju, prijedlog, iskustvo, molim neka pomogne.

Imam Visu Business x32, a konfiguraciju možete vidjeti u sigu, od aplikacija za zaštitu od virusa i ostalog smeća koristim Norton 360 i sve sam nekoliko puta provjerio sa Spybot- om Search & Destroy. Nije pronađen niti jedan problem. Čak su i isti driveri za doslovno sve (iako sam u jednom trenutku snimio nove drivere za grafičku misleći da će to pomoći), jedino novo kaj sam instalirao je IEPro (dodatak za Internet Explorer), ali i nakon njegovog micanja problem je ostao).
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2008., 16:45   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Meni definitvno zvuči kao soft problem, ako se radi o plesanju windowsa max/min i sl neznam kaj bi od hardware atu moglo igrati, e sad kaj je točno ti nebi mogao reći jer ne samo da nisam nikad tako nešto vidio nego niti čuo za tako nešto... Ja bi skinuo neki liveCD od linuxa i iz njega sa clamom provjerio disk a usput provjeriš i dal će se tamo javljati da budeš 100% siguran...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.04.2008., 12:59   #3
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
hvala na pomoći (dobro je da si ekipa iz Sesveta pomaže ), ali nevjerojatno: iako je ovo počelo samo od sebe i trajalo dobrih 10 dana, samo od sebe se i "riješilo"

EDIT: ako počne ponovo onda ću upotrijebiti ovo riješenje

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.04.2008. u 16:31.
HAL je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno