|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hardversko/softverski problem???
Bok ljudi, Kao prvo sorry kaj otvaram novu temu, ali neznam kaj bi sa ovim problemom, tj. neznam ga riješiti, a neznam bogme niti pod koju sferu spada (hardver ili softver), stoga molim sve koji znaju da mi pomognu. Problem je u tome da nakon nekih 5 minuta "rada" na računalu (pod ovim "rada" mislim na to da je dovoljno otvoriti My Computer i ostaviti ga tako tih otprilike 5 minuta) otvoreni prozori/aplikacije počnu ludovati, tj. jako jako brzo se minimiziraju i maksimiziraju (barem to meni tako izgleda), u tom trenutku nemogu doslovno ništa (jer se u to čak nemože niti gledati - boli i glava i oči) nego fizički ugasiti računalo ili pričekati da to prestane, jer ponekad samo prestane, a ponekad ne. Ako netko ima kakvu sugestiju, prijedlog, iskustvo, molim neka pomogne. Imam Visu Business x32, a konfiguraciju možete vidjeti u sigu, od aplikacija za zaštitu od virusa i ostalog smeća koristim Norton 360 i sve sam nekoliko puta provjerio sa Spybot- om Search & Destroy. Nije pronađen niti jedan problem. Čak su i isti driveri za doslovno sve (iako sam u jednom trenutku snimio nove drivere za grafičku misleći da će to pomoći), jedino novo kaj sam instalirao je IEPro (dodatak za Internet Explorer), ali i nakon njegovog micanja problem je ostao). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni definitvno zvuči kao soft problem, ako se radi o plesanju windowsa max/min i sl neznam kaj bi od hardware atu moglo igrati, e sad kaj je točno ti nebi mogao reći jer ne samo da nisam nikad tako nešto vidio nego niti čuo za tako nešto... Ja bi skinuo neki liveCD od linuxa i iz njega sa clamom provjerio disk a usput provjeriš i dal će se tamo javljati da budeš 100% siguran...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
hvala na pomoći (dobro je da si ekipa iz Sesveta pomaže ![]() EDIT: ako počne ponovo onda ću upotrijebiti ovo riješenje Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.04.2008. u 16:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|