|
![]() |
#1 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
HD kamera? best buy ?
imate li kakvu preporuku za kameru ? ono sto trebam je da ima hard od bar 20gb i da je HD ready mogucnost 16:9 i 4:3 fotic od 3 mpx i da je sto jeftinija upotreba bi bila za snimanje nekih dogadjaja kao sto su trke skutera i tako to ![]() ovo je ono sto sam nasao do sad... Sony HDR-SR10 i Canon vixia HF10 pomoc dobrodosla , nadam se da ne davim "previse" ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Premješteno u odgovarajući podforum...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..starija garda
|
ups, ovaj dio foruma mi je bio do sad nepoznat ![]() ..nego, uzeo sam na kraju sony sr10 (po malo privilegiranoj cijeni ![]() ono sto mi se svidja je da ima dovoljno mjesta na ugradjenom hardu i za HD snimanje.. snimke sam za sad gledao samo na kompu na 19 LCDu i to mi super izgleda ( i to ne na najvecoj kvaliteti zapisa) mala je , taman za ono sto meni treba i za sad mi se cini da je to "to" .. malo sam se za sad samo poigrao s njome.. pravi test zan mene ce biti u nedjelju kad budem snimao PH za skutere ![]() ono sto mi se cini da joj je jos potrebno, to je dodatna baterija (orginal izdrzi cini se oko sat i pol, sto i nije nesto) inace ovaj video svijet mi je potpuno nov, tako da uopce ne mora znaciti da je zbog toga ova kamera inace dobra, ali eto meni je ok ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Canon HV20 ![]() Imam ju i prezadovoljan sam. Odi na hv20.com, imaš tamo hrpu klipova i mislim da će te to uvjeriti koliko je kamera genijalna ![]() ![]() EDIT: ebga, sad tek vidim zadnji post. mislim da si se zeznuo pri kupnji.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
all you need is freeware
|
Citiraj:
To što ti klipovi izgledaju kao slideshow je vjerojatno do tvog kompa jer meni svi klipovi tamo izgledaju super. No, za kvalitetan rad s takvom kamerom ti ne gine malo bolje računalo. Uostalom, ukucaj u vimeo hv20 pa vidi kako ti tamo izgledaju klipovi. Npr.
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
50i/25p znači, ok to me zanima. To znači 25 sličica u sec jelda? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
..starija garda
|
Citiraj:
tehnicki gledano ova koju sam uzeo ovu tvoju pojede za dorucak? ![]() e da, zna netko neki dobar avchd konverter ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
all you need is freeware
|
Ne vjerujem Sony-u ni kad darove nosi ![]() Može biti bolja po specifikacijama od moje, ali nikako da ju jede za doručak. Same specifikacije nisu jedino mjerilo, HV20 je na mnogim testovima po kvaliteti slike bila puno bolja od nekih skupljih kamera. Ima i ona svojih boljki, al generalno gledano, kamera je carska i nije bezveze na camcorderinfo.com bila kamera godine u svojoj kategoriji. A i dalje su mi kazete najbolja opcija. S HDDom jednostavno nikad ne znaš kad će ti usfaliti mjesta ako si na dužem odmoru i nameš lap ili komp za preseliti snimke. Kak uopće ide editiranje avhcd materijala? Trebaš vojno računalo za to ili kaj? Vegas 8 ti podržava AVHCD.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sony inace ima obicaj da "nakiti" tehnicke karakteristike da covjek pomisli da je skoro dobio na poklon ono sto je kupio a u biti dobije kamaru marketinskog smeca.
![]() |
#15 |
..starija garda
|
..ja sam sa svojom jako zadovoljan... film se cini mrak.. tu nemam nikakvih prituzbi , ocekivanja su mi ispunjena.. softver koji sam dobio s njom nije los, nudi lako przenje na medije u raznim formatima.. ono sto je "problem" sto ne nudi mogucnost pune HD rezolucije prilikom konvertiranja u neki ne avchd format sto i smatram osnovnim problem tog istog te trazim neki bolji konverter inace pristup filmovima (fotkama) preko USBa je jednostavan kao sto je jednostavan pristup podatcima na mem keyu , ne moze biti lakse ![]() tvojoj CANON zamjeram samo jedno, i to je subjektivno, dakle ne volim kazetice ![]() ![]() ![]() sto se tice HDDa , u svakom trenutku znas koliko jos minuta imas , a bar danas nije problem ako treba, prebaciti iz nje sve na neki drugi medij-hard , tako da je to s HDDom definitivno feauture koliko god ti to negirao ![]() e sad, ovaj proizvod koji sam uzeo kosta oko 6000 kuna sto mi se cini fer za ono sto nudi ( i sto nudi konkurencija), e sad jos dodajte tu 10% popusta kojeg sam nagrebao i manje PDV sto me potrefilo.. 4400 kn , ja sretan ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
all you need is freeware
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
..starija garda
|
Citiraj:
ne mozes ti imat kazetica koliko ja gigabajta ![]() ![]() ali eto ne bih sad da od ovoga pretvorimo topic u hdd vs tape ![]() sutra idem bacit neke snimke u marof sa PH skuteri pa cemo vidjet ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
all you need is freeware
|
U toj kategoriji gledaj Panasonic.
|
|