|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Aplikacije VIP Android Izazova
Čitav popis se nalazi na VIP Android stranici. Kroz par dana ću instalirati sve aplikacije, malo istestirati pa javiti dojmove, SS-ove i rezultate (iako sam neke već probao i ruše se pri otvaranju). Žao mi je što nisu stavili kompletnu listu svih prijavljenih aplikacija na Izazov, želio bih vidjeti i ostatak (navodno slabije) konkurencije... ![]() Prvenstveno bih želio izraziti nezadovoljstvo rezultatom/ima, no sve sam rekao na svom blogu - VIP Android Izazov (sramota). Zbilja je žalosno da jedan ZETPanic program zasluži novi HTC Desire,a neki od ostalih (puno boljih) programa ne (i ne, pritom ne mislim na samo svoj program Trambus). Pomalo očekivano, s obzirom da se ista stvar dogodila i na čelenđu u Srbiji, no eto, vrijedilo je pokušati. A budućim (potencijalnim) developerima, ukoliko će biti Izazova 2.0 (kao što je u Srbiji) - ne nadajte se nagradama ![]() Ima dobrih nagrađenih aplikacija (Slušaj Radio npr. - vrlo kvalitetna aplikacija), no jesu li sve nagrađene - to i zaslužile? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cek ti si se stvarno nadao da ce to biti regularno to jest po zaslugama ? Pa u kojoj ti zemlji zivis. . .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jedan Novinator ja jako korisna aplikacija, nema neki extra 3d meni ali po mene je zaslužila barem mob! Probajte. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|