|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Preporuka napajanja
Pošto imam noname napajanje u svojoj konfi i kao da čekam da bomba ekspodira jednostavno to mora ići van. Pa me zanima koliko je W dovoljno za pokretanje moje konfe i dali mi možete preporučiti neko napajanje da je relativno tiho i da nije preskupo jer stvarno sam sad kratak sa novcem. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Corsair VX450W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
to ovo? uf a znam da kvalitetno košta...al ja ni toliko nemam kojih 300Kn imam ![]() to je sve. zato i pitam jel se uopće može dobiti nešto solidno dok mi neulete neki novci jer nemogu sad prijeći 300Kn hvala na savjetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
nemam toliko keša a što kažete na ova 2 napajanja: napanje 1 Napajanje 450W, SHARKOON SHA450-8P, ATX2 v2.0, 80mm vent., PFC napajanje 2 Napajanje 400W, CHIEFTEC, ATX2 v2.0, 120mm vent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Šta pričaš,Fortron 400W PNF košta 270 kn, u Adm-u. Čak si možeš platiti i put do Osijeka (koja kunica više). Ako baš ne želiš, uzmi si tog Chiefteca... mislim ono...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo vidi u HG spotu taj fortron od 400w dojde 250 kn http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=026889
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|