|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
![]() Kupio sam novu pržilicu, Samsung 40/12/40 za bagatelu i ubacio u stroj i sve radilo ok. Spržio sam par CD-a i otišao na spavanac. Ujutro se dižem palim makinu kad ono: Secondary slave: None odnosno nema pržilice. J*ebote ja pomislio da je neko nije ukrao preko noći ![]() I šalu na stranu , rastavim ja sve ponovno spojim IDE i napajač ali opet isto, proradilo je tek nakon što sam sve izvadio van i DVD i RW i zamijenio mjesta tj. RW stavio na master a DVD na slave. I da sad radi ali dokad će... Nego ima li ko ideju zašto se ovo dogodilo? Slabo napajanje? Ošla pržilica? Nešto treće? ![]()
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Samsung pržilica i malen problemčić
Citiraj:
A moguće da je napajanje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Samsung pržilica i malen problemčić
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Billy lives forever
|
Da , sad je na masteru. BTW ja sam mislio da će netko dat pametan post a ne tipa kako podesiti jumpere.Svaka čast na tvom trudu ali ipak nisam dijete koje prvi put vadi i stavlja uređaje u komp. ![]() ![]() A i kako sam mogao pržiti CD-e prvi put ako sam krivo podesio kratkospojnike, pa onda ga računalo uopće ne bi prepoznalo. Malo bolje pročitaj početni post,ok? ![]()
![]() |
#5 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: Samsung pržilica i malen problemčić
Citiraj:
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Billy lives forever
|
Ma sigurno napajanje kad nema boljih ideja ![]()
![]() |
#7 |
matroxfanatic
|
Ne shvacam tocno o cemu je rijec. Istovariti cu samo dozivljaje koje sam imao s IDE Yamaha przilicom (4x2x24x). Ako nije bila sama na kanalu, onda se desavalo da se nakon przenja jednostavno izgubi. Ako je bila sama na kanalu, onda je radila savrseno. Nije bio problem pri bootanju, BIOS ju je uvijek vidio. Jednostavno se izgubila nakon pokojeg przenja. Vjerovatno je bio krivac firmware same przilice.
![]() |
#8 |
Billy lives forever
|
Ne to kod mene nije problem. Ova moja prži ko luda ali je stroj nije prepoznao a evo danas dva puta dižem Win i sve je ok otkad je na masteru, ali ako je do napajanja moram ga vaditi van jer su mi svi ventilatori u stroju trenutno isključeni jer stvarno nema snage za sve to. Možda diseablam floopy drive. ![]()
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Re: Re: Re: Samsung pržilica i malen problemčić
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|