|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() postoji li koji program? što je još potrebno imati? nekakav hardware? |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Daj se zbroj i postavi pitanje kako treba. Što zapravo hoćeš? Ban prije nego ti je i započela karijera na PCE-u ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ako ti je tolko teško zaključit: 'oću konvertirat kaset u cd, dakle presnimit na hard. kužiš sad? jasnije? dakle, koji program najbolje koristit. neki poseban hardware? bolje nemogu objasnit...pa ak sad ne kužiš, onda stvarno... |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
kaj niko nezna odgovrit na pitanje, i sve je bilo jasno napisano u prvom mom postu, nisam vam ja kriv što nemate pojma.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sve je već bilo objašnjeno i u prvom postu. to kaj vi nekužite niš, ja vam nisam kriv |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Treba ti zvučna sa audio ulazom, kazetofon ili linija, kabal za spajanje istih - od hardwarea... Format kabla i mjesto štekanja ovisi kakvu opremu imaš najčešće sa neke linije line out stereo na line in stereo ulaz sa 3.5mm jackom, ili sa izlaza za zvučnike (ako ti linija nema line out) ali neznam dal onda spajaš u line in ili mic ulaze (ali to skužiš sam po signalu) ako imaš napredniju opremu možda imaš i S/P DIF na liniji, većina ploča ima danas utore za isti na sebi, pa ti je i on opcija u tom slučaju... A od softa imaš širok izbor, sa nerom ti dolazi par alata, čak i sa samim windowsima, a imaš i gro freeware rješenja... Nisam radio konverzije tog tipa pa ti nemrem reći koji progi daje kakav rezultat ali probaj sa Nero sound traxom recimo ako imaš Nero ultimate...
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako sam ja razumio ti želiš sa VHS kazete video sadržaj stavit na hard i onda na cd. Ako je to onda ti treba TV-kartica (dobru kartu možeš kupit več za 300-400kn). EDIT: a ti želiš da audi kazete :-) treba ti kabel s dva jednaka konektora, jedan ide na liniju(tam gdje se prikopćaju slušalice za uho) a jedan na PC (mislim da je line-in, ulaz) mislim da je to!radil sam to davno |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]()