|
![]() |
#1 |
Glavni Hončo
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: It's night, you are alone, you hear a sound, that's me.
|
(riješeno) Spržio sam DVD film, a ono nema ničega na DVD-u
Sa ashampoo burning studio 7 sam spržio original dvd film ( znači onaj VIDEO_TS folder sa .BUP, .VOB i IFO fajlovima ) ovako: 1. burn movies - burn a video dvd from a prepared folder 2. burn dvd in dics at once mode Nakon snimanja i provjeravanja fajlova program javlja da je uspješno snimio. Odem provjerit a ono nema ničeg na dvd-u ( ashampoo kaže da nije prazan ali windowsi kažu da je ) Dali sam trebao taj film snimat kao FILES AND FOLDERS? Kada bi trebao koristit BURN DVD IN DISC AT ONCE MODE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa najvjerojatnije bi treba napisati o kojoj se przilici i mediju radi. koja brzina? koliko je stara prza? je li ikad ciscena? je li ikad prije pravila slicne probleme? je li izbirljiva sto se tice medija .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Glavni Hončo
|
Ne, nije problem u mediju ili pržilici.Malo prije sam spržio 2 dvd-a ali kao files and folders i nisam koristio burn at once metodu. Inače radi se o Pioneer dvr-109 i maxell dvd+r ( oni zlatni ) ( ova dva spržena dvd-a rade savršeno i sam medij je ostavio odličan dojam i pržilica radi normalno ) EDIT1: Kad snimam dvd filmove, dali trebam koristit: burn movies - burn a video dvd from a prepared folder ili ih snimam kao files and folders? i burn dvd in dics at once mode - tamo stoji objašnjenje da bi se ovo trebalo koristit kod snimanja audio cd-a ( da nema praznog prostora između pjesama ) dali se to odnosi i na recimo dvd koncerte. EDIT2: Snimio sam ponovo, ovaj put bez BURN DVD MOVIE IN DISC AT ONCE MODE sad se odlično snimilo. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.04.2008. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno se radi o nekom bugu u programu jer za podatke inače nije bitno kojim načinom snimaš, bitno je samo za audio CD-e.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glavni Hončo
|
Hvala na odgovoru i ja mislim da nešto nije u redu sa programom, sad mi stane na kraju snimanja i ne provjerava disk. Imam još jedno pitanje Kako snimam dvd film koji ima 2 foldera: AUDIO_TS i VIDEO_TS U ashampoo burning studio 7.21 ima opcija burn movies/ burn a video dvd from a prepared folder ( ali se može izabrat samo VIDEO_TS folder ) Snimio sam tako 1 dvd film koji inače ima 3.65 gb a pošto se može izabrati samo VIDEO_TS folder snimio se taj VIDEO_TS folder - 1.7 gb i prazan AUDIO_TS folder. ( to je jedan koncertni dvd, radi i slika i zvuk na video dijelu ali na drugom dijelu dvd-a gdje je samo zvuk ne radi kako treba, počne i zašteka ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|