|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Frontlines-Fuel of War
Eto posto sam odigrao igru nekaj sitno i moram reci da mi se dosta svidila. Radi se o dvije frakcije tj amerima i saveznicima a na drugoj strani su Kinezi i rusi... borba je za naftnu i naftna polja. Grafika je jako lijepa. Igra je dosta dinamicna stalno ste u nekoj akciji nesto tipa battlefield samo sto sad postoji i neki SP u biti igra je radena vise za MP i tako igra izgleda. Eto tko voli FPS.ove samo naprijed!! nekaj vise o igri na link ili link |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Upravo je prešel, single player vuče na battlefield ali mi je puno bilji nego battlefielda, grafika i nije bog znaj kaj, solidna igra ali više za mp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nema veze sa driverima trebas dici patch tj patch fix i to je to ako me razmuijes skuzit ces... meni igra nije radila do danas kako treba sad radi savrseno... samo sto je igra jakoo kratka... nazalost.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
jurbAs daj napravi par screenshoteva pa nam stavi .... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Danas odigrao igru malo je kratka ali to su izgleda boljke današnjih igara sve krače i krače.Igra je dobra zanimljiva i ugodno se provede par sati igrajuči. Ništa spektakularno ali vrijedi odigrati i zabaviti se, naravno tko voli taj tip igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Za koliko si ju vremenski prosao? Zanima me dali cu ja to moci gurat sa svojom kantom |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
kolegi se isto rusila na tom mjestu, nije bilo rjesenja i nije vezano uz "orginal". konfa mu je prilicno slicna zmajevoj, sad kakve to veze ima i sto igri tocno smeta tko bi znao. cekat neki novi patch, nema druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Za mene je ova igra cisti promasaj..Grafika mi je katastrofa na toj igri..krv mi ne izgleda ko krv kada nekog pogodis..Oruzja bacaju da je to strasno,treba ti pun k metaka da te ubiju a i da ti nekog ubijes..Jedino mi se svidaju oni helikopterceki mali i to je to sve u svemu igrao sam je 1 sat i dosta.. igru bi preporucio onom ko nikada nije igro cod serijal ili moh serijal |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Haha vraga zakon igra nevalja i tocka preporucam je nikome,ili onima koji vole nerealne igre,kako to mozes opce usporedivat sa codom 4 koji je bar 5 puta realnija igra,to mozes usporedivat sa hm cak moram i razmislit sa cime |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
cod 4 realan? svaka igra u kojoj cucnes i magicno se izljecis je stvarno primjer realnosti ![]() uostalom, nema realne igre...ne znam odakle vam takve ideje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|