|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Chieftec 360w DualFan ili Fortron 350w PNF?
Pozdrav Imam ova dva napajanja (tj fortron stiže) i jedno moram iskoristit za maturalni rad, tako da me zanima koje od ova dva da si ostavim. Tu su negdje podjednaka, tako da vise neznam sta da mislim. Zanima me vase misljenje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
vista sux
Datum registracije: Nov 2007
|
fortrona |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ostavis si novije i ono s duzom garancijom ako ces logicki. a osobno od ta dva bi ja ostavio chiefa cisto zbog kvalitetnijih kablova i jer je koliko se sjecam tog modela nesto tisi usprkos dva 80mm, karakteristikama su tu negdje, oko kvalitete se na ovom forumu ne vrijedi raspravljati kad je fortron u pitanju pa cu taj dio presutiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Enermax.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Meni je stvar ponajvise u tisini, chiefa doslovno godinama nisam ni cuo da radi, no zato sam ga platio masne pare.. Sto se tice misljena na forumu sto se tice napajanja vise stvarno neznam, no ono sto znam da su i chief i ovaj fortron ok marke, slozio sam par konfi i sa fortronom i sve rade ok, ovo je jedino koje ima ovaj model chiefa unutra... Stvarno vise neznam, kad mi stigne fortron (pon) presudit ce onaj koji je tisi i ima bolje kablove, jer neznam po cemu vise da ih usporedim... glup sam totalno edit: @ Nino kakve veze ima enermax sa ova dva sto ja imam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
sto se mene tice ja bi uzo fortrona,danas sutra izvadis 12 cm vent koji je tisi i daje bolji protok zraka i stavis drugi koji ti vise odgovara,a i fortron je jako dobro i kvalitetno izradeno napajanje! TO JE MOJE OSOBNO MISLJENJE!
![]() |
#10 |
Banned
|
evo da podignem temu, na kraju ipak nisam uzeo fortrona, uzeo sam Chiefa 420W DualFan sad me zanima chief 360W vs 420W, ovaj od 360w ima dual 12v railove i daje na jednom 17A a na drugom 15A max 206W dok ovaj 420w nema odvojene i daje max 18A i 216W jedno od ta dva mora nastradat, tako da bi si ostavio bolje, al neznam vise koje da si ostavim :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam imao ovog od 420w da nije stvaralo toliki nered imao bi ga još i sad, odlično napajanje je bilo... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|