|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Molim preporuku
Pozdrav svima!!!! ovako htio bi kupit neke komponente za cca 3000-3500kn, pa molim vaše preporuke......a trebaju mi proc amd dual core, matična ploča, 2 gige memorije i nekakva grafulja, po mogučnosti nekaj kaj bi se dalo još malo kloknut (hladnjak sam osiguro).....i zanima me koje jačine napajanje bi mi trebalo, sad u starom kompu imam Codegen 400W, do sad nisam imo nikakvih problema da njim, al nebi htio imat ![]() puno hvala na odgovorima..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a nemas tu puno mudrovanja - BE5000+, ploca bilo koja a da ti se svidja (s obzirom na otkljucan mnozitelj proca OC mogucnosti ploce su ti gotovo nebitne, memoriju se ionako ne isplati mrcvariti previse osim neke unutrasnje satisfakcije radi ![]() ![]() zaviri pod forum "konfiguracije" ako bas hoces u detalje, takvih pitanja kao sto je tvoje ima barem 20ak u zadnjih mjesec-dva. a napajanje - ne bi se igrao s tim codegenom na takvom stroju, i athlon i ta grafa su prilicni potrosaci i prilicno bi uznoji to napajanje ako ne i nesto gore ![]() bilo koje brand napajanje od 400-450W ce biti dovoljno, osobno ne bi isao na vise jer bi bilo neiskoristeno a tada se onaj podatak o iskoristivosti napajanja od 85% moze okaciti macku o rep ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|