Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.04.2008., 18:30   #1
mrakkovsky
Registered User

Datum registracije: Apr 2008
Molim preporuku

Pozdrav svima!!!!

ovako htio bi kupit neke komponente za cca 3000-3500kn, pa molim vaše preporuke......a trebaju mi proc amd dual core, matična ploča, 2 gige memorije i nekakva grafulja, po mogučnosti nekaj kaj bi se dalo još malo kloknut (hladnjak sam osiguro).....i zanima me koje jačine napajanje bi mi trebalo, sad u starom kompu imam Codegen 400W, do sad nisam imo nikakvih problema da njim, al nebi htio imat....komp di služio najviše za igrat igrice, rad u CS-u i slušanje mjuze gledanje filmova itd......

puno hvala na odgovorima.....
mrakkovsky je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2008., 20:30   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a nemas tu puno mudrovanja - BE5000+, ploca bilo koja a da ti se svidja (s obzirom na otkljucan mnozitelj proca OC mogucnosti ploce su ti gotovo nebitne, memoriju se ionako ne isplati mrcvariti previse osim neke unutrasnje satisfakcije radi ), dvije gige kingmaxa jeftinjare po 130kn i ostane ti taman love za 8800GT

zaviri pod forum "konfiguracije" ako bas hoces u detalje, takvih pitanja kao sto je tvoje ima barem 20ak u zadnjih mjesec-dva.

a napajanje - ne bi se igrao s tim codegenom na takvom stroju, i athlon i ta grafa su prilicni potrosaci i prilicno bi uznoji to napajanje ako ne i nesto gore

bilo koje brand napajanje od 400-450W ce biti dovoljno, osobno ne bi isao na vise jer bi bilo neiskoristeno a tada se onaj podatak o iskoristivosti napajanja od 85% moze okaciti macku o rep
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno