|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
nokia n73 mini sd kartice
pozdrav. ako netko zna, dali nokia n73 podržava kartice od 4 ili od 8 gb? trenutno imam 512 i to mi je malo, pa sam si mislio kupit ili 4 ili 8 gb preko ebaya jer su dosta jeftine, ali ljudi tamo spominju nekakav upgrade firmvera, jel ne ide bez toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
pa upgrade firmwarea ti je najednostavnija stvar ako ce pomoc....veci problem ako je hardwerski tako slozen....a ako podrzava,to neznam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
1GB,2GB podržava 100% i radi super sa njima, dok sa umetnutom karticom od 4GB(čak sa 2GB al to je bil kriv stari software) ljudi su imali probleme...spor mob te gašenja, ko da i sad nije dosta spor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nervozni poštar
|
>cekam potvrdu nekog od vas da je to istina. -->
... jos me zanima da li mogu u ducanu uzeti 4gb, isprobati..i ako ne valja..da je zamjenim za 2gb? -bed je to sto mem. kartice imaju jednokratna pakiranja.. pa nisam zicer da bi mogao vratiti karticu i zamijeniti. --ako tko zna odgovor, neka slobodno napise. svaki savijet je dobrodosao! hvala. si zicer da mob uspori ako se stavi 4gb? -ne mislim sad 4gb nekog šrota..vec marke tipa nokia, sandisk..
imam N93..i ja trazim nesto slicno. sad nisam ziher da bi 4gb funkcioniralo..koliko sam citao po forumima..mob ocitava karticu,,samo ju ne moze koristiti.. ---->>cekam potvrdu nekog od vas da je to istina. ... jos me zanima da li mogu u ducanu uzeti 4gb, isprobati..i ako ne valja..da je zamjenim za 2gb? -bed je to sto mem. kartice imaju jednokratna pakiranja.. pa nisam zicer da bi mogao vratiti karticu i zamijeniti. --ako tko zna odgovor, neka slobodno napise. svaki savijet je dobrodosao! hvala.
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne mogu reci za noviji firmware , ali sa starijim 4gb nije islo u n73 , a sa 2gb je radilo isto kao i sa 1gb - nije bila dodatno usporena . Po meni nema smisla imati na mobu vise od 2 gb , jer u to stane sva moguca muzika i slike koje cu okinuti , a za prenosenje podataka puno bolji izbor je sitck a ne imati 8gb karticu u mobu koja ga uspori i pojede bateriju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nervozni poštar
|
treba imati memorije za video.. moja n93 loce kao luda - 1min=25mb.. po mom glazba se ne stavlja u mobitel, za to sluzi mp3.
![]() |
#9 | |
Nervozni poštar
|
Citiraj:
..btw jos uvijek ne postoji symbian koji preku slusalica moze pustati kristalno cist zvuk. ako malo bolje poslusas, cuti ces pozadinske šumove..koji dapace nestaju kad se malo povisi volumen..tj. šumovi se stapaju s muzikom.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
kao prvo hvala za info, znači niš od kupovine kartice od 4gb, no dobro, kupit ću si onda još jednu micro sd od 2gb sa adapterom, pa ću imat 2x micro sd od 2gb koje ću mijenjat, na jednoj će bit muzika na drugoj filmovi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Nervozni poštar
|
kad budes kupovao biraj marku nokia ili sandisk.preporucujem ti da uzmes mini sd. (sandisk ultra 2gb mini sd(cca10mb/s))
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|