|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
smartvision CDVB-2300C problemi sa daljinskim
Pozdrav, dobio sam na poklon gore navedeni receiver iimam neke probleme. Ozieom da mi je to prvi receiver, majstori su ga instalirali , sve je ok što se tiče kanala i sve to , ali odjednom, nakon sedam dana mi je izglewda crknuo daljinski. Naime, najnormalnije sam ga plaio, gasio, gledao kanala i sl. no odjednom mi daljinski ne radi. Nadam se da će mi ovdje netko moći pomoći u vezi ovoga. Daljinski sam odnio kod majstor, on ga je isprobao na nekoj kartici( uperio ga u neku karticu, svijetlilo je) i rekao da misli da nije do nejga, ogradio se, jer je rekao da možda nije riječ o pravoj frekvenciji i da ne može ništa dok mu ne donesem i receiver. Zanima me što bi moglo biti, i jeli moguće da je crko senzor na receiveru.Ima li tko kakvih iskustava. I da, ovdje se piše o nekim softverima za ndogradnu receivera, o čemu je tu uopće riječ, i zašto ti softveri uopće slže. Pozdrav, i puno hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
zamjenski daljinski za smartvision CDVB-2300c
Zna li itko postoji li zamjenski daljinski upravljač za gore navedeni receiver? Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|