|
![]() |
#1 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Tražim preporuku neke TUČNJAVE-tipa tekken
Poz, evo svega ima za PC al nism upoznat s tim žnarom igre...tj sviđa mi se jako na PS2 te igre, al za komp ih nemogu nać da se ubijem, pa ak netko zna slobodno nek javi ili veli o čem se radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Mislim da postoji Mortal Combat za PC. Čini mi se da sam ga igrao nekad kod frenda... A možeš i emulator za Plejku uzeti pa igrati Tekken 1,2,3. Za ostale ne garantiram jer su za dvojku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma ribnjakom...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Why so serious
|
Ma nee, daj za PS2 emulator, upravo sam ga instaliral, kad več za PC nema nikakve tučnjave...samo streljanje i vožnje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
E svaka ti dala ako uspiješ pokrenut PS2 igru na kompu. Jedino što sam ja uspio pokrenut je bio Resident Evil 4, a radio je sa svega par FPS-a. Osim toga, ništa živo nisam uspio pokrenuti, a više od biločega drugoga želim GT3 i GT4 odigrati ![]()
![]() |
#12 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Why so serious
|
Pa da, TEKKEN 4 je u dolasku, a sad kak će radit nemam pojma, kaj je tak jako neoptimizirano da jedva radi sa par FPS-a. DoA 2 i Tekken 4 su jedino kaj me zanima za emulator netrebam ništ više, ostalo PC radi svoje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam nostalgicar.Ja na svojoj masini imam emulator za super nintendo i igram ponekad kad mi je dosadno mortal kombat ultimate,street fighter 2 turbo i jos neke gluposti.Ne bi vjerovao kako je to fora igrat u prozorcicu 800X600 ili 1024X768.Ako si ikad igrao i volio te igre na SN,probaj. Jest da je smijesno u danasnje vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
JDM
|
Tek sad skuzio post ![]() mislim ja oko 1 izlazim u setnju u gajnice ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Vis naprimjer kak su ljudi napredni u dubravi. Tamo vec rabe pistolje, automate i slicno. Jos malo pa ce se i raketirat medjusobno. Moj kvart je tek sad na nivou palice, pajseri, nozevi i to. Budete i vi dosli na nasu razinu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam rođeni zagrepčan, al sam po familiji genetski 100% zagorec. Znam ja kak stvari stoje gore. Nema gore rasprava, zeme se prvo kaj ti dojde pod ruku. Baltica, kosa, srp, plug, pajcek ili nekaj treće i deri. Al bez gemišta nema ništa ![]()
![]() |
#29 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma ne treba ti ps1, kad ePSXe 1.60 radi savršeno sa gotovo svim igrama, a Tekken3 može čak biti i zanimljiviji od Taga i četvorke i petice jer ima mod za igranje online. PM izjorfrend ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|