|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kupujem lap do 5500kn!molim pomoć
molim vas pomoć...u potrazi sam za laptopom,ima još dosta vremena kad ću ga kupiti,7mj. otprilike,ali svejedno se pripremam.. ![]() pa ovakoo,5500kn max cijena,gledala sam Toshibu,i sviđa mi se,bitno mi je da je lap stabilan,da ne šteka i ne ruši se,da otvara većinu programa i igrica,ne igram neke zahtjevne al opet.. ![]() ![]() i zanima me usput šta mislite da li će pasti cijene do ljeta(srpanj)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Vrati se u 7. mj. pa onda pitaj...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne da se mogu promijenit, nego HOĆE. A do onda će sigruno biti i novijih modela jačih performansi. Ionako postoji tendencija pada cijena laptopa pa bi za tu lovu mogla kupiti jaču mašinu nego danas.
![]() |
#6 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
slažem se s Pomo-om do 7 mjeseca će doći laptopi s novim precevima, novim boljima grafa, cijene će pasti, tako da je još malo prerano za tražiti laptop, uostalom za 2, 3 dana možeš pronaći dobar laptop za te pare za sada je ovo TOSHIBA Satellite A200-1S9 - Intel CoreDuoPentium T2330, 1 GB DDR2, 160GB SATA, 15.4" Wide TrueBrite XGA,ATI HD2600(256MB), WLAN Intel 11a/b/g, BT,1.3MP Cam , Vista 32bit Home Premium - GRATIS Wireless Bluetooth Miš - PA3573E-1ETA i kupiš još jedan keks rama ali to je onda skupa oko 5700 kn http://www.m-computers.hr/
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
da ne ponavljam ostale, 7 miseci je dugo ali .. pogledaj ovoga: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=032666 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Priprema je pola obavljenog posla , ali 3 mjeseca unaprijed poceti gledati i ocekivati da naidjes na nekog vidovitog koji ce pogoditi cijenu je previse , tjedan ili dva prije nego ces kupovati se javi ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|