|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ve-mil mission imposible
...da li ste ikad dobili ikoga na telefon u ve-mil-u u Zagrebu, na broj koji je stavljen na njihovoj stranici kao kontakt broj.... tamo kao da su svi zaspali ili gluhi ili lijeni... već ih zovem cca dva tjedna i bez uspjeha...ali rekoh ako ne pali telefon idem poslati mail.. i naravno već 10 dana ništa.... molim nekog ako čita ovo, a da radi u ve-mil-u da makne kontakt telefon jer ne vrijedi ničemu...ili zaposle nekog ko će dizati telefon prije bih dobio vezu s Bushom nego s njima... al da bude stvar zanimljivija (budući sam iz Siska) pitao sam ve-mil u sisku kako dobiti ove u zagrebu i kažu da ni oni ne mogu dobiti vezu svaka vam čast... P.S. ako nemate tel aparata mogu vam ja donirati, pa da se koji put javite , jedanput u dva sata bi bio dobar početak za vas! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
identična stvar sa hgspotom (zg.dubrava) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ni u Rijeci nije puno drukčije. Šanse za dobitak na lotu su veće nego za dobiti nekog u prodavaonici. Jedino se može bez problema dobiti likove u novoj poslovnici u RK Varteks, ali oni ionako više dilaju audio opremu nego komponente tako da je slaba pomoć od njih.
#8 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
zivkao servis, slao mailove ne hebu me ni 5 posto odgovorili su mi na 1 mail-prituzbu doduse ali s druge strane kad sam jednom zatrazio informativnu ponudu za firmu onda zu zivkali cijelu firmu dok nisu dosli do mene da vide jel uzimam.... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sto se mail-a tice, ja sam uvijek slao na tehnickapodrska@ve-mil.hr i dobijao prilicno promptne odgovore...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#10 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Hmm, sto ljudi, sto ćudi, sto žena, 200.... ![]() Ne znam, ja nikad negativnih iskustava sa komunikacijom. Svaki put kad zovem, jave se, naravno treba ipak malo duže pričekati, ali ništa strašno. A mail koji je SU dao je ok, i ekipa fakat odgovara u razumnom roku.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Hoću poludjeti kad ih zovem iz posla. Na mail odgovaraju vrlo brzo, ali kad ih hoćeš dobiti telefonom fakat treba biti uporan.
#12 |
Guest
|
U Osijeku su prilično agilni i Ve-Mil i HG Spot,što se tiče telefona...malo je dana da nije moguće doći do njih... Valjda su doušnici odradili svoje-Links prijeti,nije im svejedno... ![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mail je puno bolja opcija , inace Hgspot u Dubravi koji je spomenut - nazovite servis i uvijek se netko javi , prodaja vrlo vrlo rijetko ... vemil ni servis ni prodaju se ne sjecam kad sam telefonski dobio , zato ih valjda i izbjegavam ... |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zovite vemil sve one brojeve po redu ja sam zvao tajnistvo pa mi je zena dala broj na koji se odma javila prodaja tako da go go .
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Vemilov servis nikako nisam mogao dobiti, a prepucavanje oko reklamacije ide tako da im ja odgovorim isti dan, a oni meni onda za tjedan dana... neki put ni nakon toliko pa im još jedanput moram poslat.
![]() |
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sva sreca da prdnem do velima pa se fino odem svađat osobono, a ne prek telefona ![]() Jednom mi se nisu javljali 3sata. Sjeo u auto, dosao tamo na pult. Dobar dan zasto se nitko ne javlja. Gospodine pa telefon bi nam zvonio da nas se pokusava dobiti. Ja ma nemojte... Tu vam je telefon? On: Pa da, evo kraj mene. Mob iz djepa, redial i vidi vraga ne zvoni. Malo je bio crveni, a ja sam se derao i zak houdek je brze bolje izasao iz ducana sa nekom pickom 7 puta manjom od sebe (bez zafrkancije). |
![]() |
![]() |
#17 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Na telefon ih nemozes dobit. Zvoni im kad ih zovu iz zg. Ja sam ih jednom pokusao dobiti sat vremena (no sat vremena re-dial-a a ne zvat cu za 5 min)..i na kraju sam zvao zagreb, pitao je sto se to s njima desava, da sta je s tim ne javljanjem..i nazvali su me za par minuta na mob.
#18 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam kaj se čudite oko telefona, ja sam u bolnici na poslu pa se ne javljam na telefon, bar ne kad radim nešto s ljudima, zapravo se ne javljam niti na mob, a posebno ne na fiksne telefone po ambulantama... Uostalom ko me stvarno treba zvaće kasnije kad nebudem s pacijentom zabavljen, ko me netreba šta me ima koji k zvati uopće na posao... ![]() Što se Ve-Mulja i ostalih tiče oni su legendarni po javljanjima i suradljivosti preko telefona, IMHO jedini pravi način je otić tamo i rješit uživo, kako je i Fleks reko... Edit: Ja sam se inače zarekao da ne kupujem tamo niti da su zadnji dućan u HR i tog se držim...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 05.04.2008. u 15:26. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Što se tiče ve-mila u Rijeci kao što coconut kaže stvarno ih je na tel. nemoguće dobit,a kad se dođe kod njih izgubi se volja za riješit fejs tu fejs zato što ispred vas stoje još 10 ljudi u redu,jedan tip radi,tel. zvoni svake minute.Strava i očaj,zato bolje zvat i ići u Links,oni se svaki put jave ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
odi u zagreb pa da vidis kakva je guzva ponekad.. fali im ljudi uzasno, valjda gazda skrtari...... ista ekipa radi kredite, sastavlja konfiguracije, odgovara na mailove i javlja se na telefone... i to ih je samo dvoje tam kaj sjede.... pa normalno da se ne javljaju onda... kaj da veli liku koji ceka za kredit "cuj stari, sori al daj pricekaj jos malo da se ja javim na telefon" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ocito ti nemaju puno posla ![]() vk vemil jos nisam imao potrebu zvati, trudim se s njima imati sto manje posla. hgspot...ne mogu reci, obicno se jave iz prve. nekada ne no ne krivim ih. ni sam ne volim kad sam osobno u trgovini i pokusavam nesto kupiti cekati zato sto trgovac stalno trci javiti se na telefon. ako se ne javlja znam da ima nekog pametnijeg posla ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Izgleda da sam ja svaki put imao srece kad sam zvao vemulj u Zg. Uvijek mi je bila frka s vremenom pa sam morao brzo doznati jel imaju to sto trebam da ne dolazim bezveze, javili su se brzo i dali informacije koje sam trebao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
evo danas sam bio tamo...i nema ih previše...ali nije mi jasno da takva firma kao što je ve-mil ne može bolje organizirati komunikaciju s svojim kupcima, da se ne javljaju na telefon, a stavili su ga na net kao kontakt...nešto tako u Njemačkoj je nezamislivo...vidio sam par komentara da pošalješ mail ovamo, ili nazovi prvo tamo pa ćeš ih uspjeti dobiti...mislim di to piše na njihovoj stranici...ja željan iskeširati lovi i onda izgubim volju...jer trebam provjeriti za jedan artikl kojeg treba narućiti jer nema na lageru...pošaljem im mail i niš...i danas sam bio u zg-u i reko idem baš tamo da vidim..i stvarno tamo su telefoni ugrožena vrsta nisam niti jednog čuo da zvoni a kamoli vidio.... jedino oni na kreditima mislim da imaju al ni tam ne zvoni.... ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
evo dao sam malo vremena Vemulju ..pa da mogu napisati ovaj post... prvo da kažem da kad sam bio u posjetu vemilu da sam otišao na odijel za kredite kako bi naručio (konkretno se radi o Belkin 10m audio toslink kabela) jer ga nema na lageru...kad sam mu rekao što treba trebalo mu je 10 min da neš prčka po kompu ..pa da me pita kolika je cijena...pa kak se ponovo zove artikl...mislio sam valjda to naručuje da bih shvatio da ne može naći proizvod u katalogu... kad sam ga upitao da li je on to sad naručio..on je rekao da ne, da je samo proslijedio svome kolegi koji će to ispitati i da ostavim broj mob-a (što i učinih) i kako će me nazvati ... prošlo je 4 dana i nitko još nije zvao...e svaka čast... sva sreća da sam uspio naći u drugoj firmi sličan kabal ..koji je još 120 kn jefiniji... procedura s dotičnom firmom (M+S) je išla ovako... otvaraju u 9h... ja zovem u 8.55 jer se žurim van ali rekoh možda se netko javi kad stvarno s druge strane se javi ljubazan ženski glas... i da mi sve informacije, jasno i kratko..i traži me da ostavim email da pošalje ponudu (jer ni oni nemaju trenutno na lageru) ...mail stiže isti dan (kad sam se vratio doma mail me čekao) piše sve cijena...rok isporuke i da će me još mailom obavijestiti ..eto toliko.. u vemulju kupujem samo ako nemam drugi izbor .... jooooj ...uh koji neprofesionalci ne mogu vjerovati.... valjda je to kad postaneš velik onda te postane briga za mušterije |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ve - Mil Samobor - Uvijek se jave, svaka pohvala! Dobro, ljudi očito nemaju strku ko u Zg, pa se mogu javiti ![]() Probajte njih zvat ubuduće, ako vam kaj treba da provjerite da li je na lageru, jer oni imaju pregled cijelog skladišta svih Ve-Milova, pa vam odmah mogu reći di ima čega. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() OT. možda bi se i stigli javiti kada ih ekipa ne bi zatrpavala sa stupidnim pozivima..a osim toga kako da se jave ako imaju kupca ispred sebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
nego zlato reci mi, da mi ti možda ne radiš u vemilu... ajmo ispočetka..jesi ikad čuo za uzrečicu "kupac je uvijek u pravu..." očito da nisi ... al nećemo toliko oštro, jer stvarno ima ponekad nerazumnih kupaca..al opet kupac je uvijek u pravu recimo ja nisam nikakvo, kako ti kažeš, stupidno pitanje htio postaviti, nego pitati da li mogu naručiti robi i kad .... i da ... čekao bih mjesec dana, budući da to nisam imao gdje (dok nisam saznao za firmu M+S) nabaviti... sa svim zahebancijama...sad ću čekati već 1,5 mjesec a ne mjesec... po kojoj tebi logici, onaj koji zove nije kupac...a onaj koji ispred prodavača je siguran kupac...hm... čudna neka logika... opet objasni mi logiku zašto su stavili u katalog navedeni proizvod... evo ti link pa si pogledaj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=2780089 piše lijepo: Raspoloživost: Artikl je dobavljiv po narudžbi jel ja tu neš nisam dobro shvatio...prosvijetli me....ja trebam samo informaciju onda tvoj komentar da neće naručivati jedan kabal za mene.... ![]() što bi ja trebo naručiti 10 kabala...osim toga nisam ja jedini kupac u Hrvatskoj...valjda imaju plan narudžbe robe... ...di bi oni stigli naručivat robu po komadu kad netko poželi..a? ako nisi znao postoji planiranje i predviđanje zalihe, pa se roba naruči unaprijed... al ajmo reći da sam jedini u Hrvatskoj, kojem to treba ili će ikada trebati...zar je problem naručiti taj jedan, da dođe s ostalom robom koju naručuju...pa makar to trajalo i mjesec dana ako meni odgovara šta... da naručujem artikl koji košta npr. 10000 kuna..onda bi to bilo opravdano naručiti samo jedan komad, jel?.. ...najgore u svemu tome ..je to što se oni nisu ni udostojili ni javiti, odgovoriti na mail...niti na moj dolazak u zg... znači niš ne znam ... sva sreća da sam našao drugu firmu di ću to kupiti..jer bi i dalje zvao, molio i ne znam što izvodio i da zaključim ... ono što sam ja dobio od njih,u pogledu neke informacije, je veliko ništa... a oni što su dobili od mene je bivši kupac koji više kod njih neće kupovati... i upravo iz toga razloga postoji uzrečica kupac je uvijek u pravu .. al očito su oni toliko bahati da im jedan kupac manje niš ne znači... zrno po zrno palača... jedan (kupac) po jedan (kupac) ![]() pojavit će se neka druga firma već..... možda beshtija nas usreći... over and out |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|