|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
5.1 zvučnici razmišljanja
E ljudi moji, izgleda da mi ovi moji Creative 6.1 6700 zvučnici ponovno rikavaju... opet daljinski crkiva... ![]() j_b_m im majku HGSpotovsku, gdje sam ih uzeo, i već sam ih mijenjao zbog istog problema, otišao daljinski... sad se razmišljam da ih prodam, i kupim nešto u tom rangu. tu nastupaju problemi.. ne znam koji zvučnici su dobri u tom području. Da raščistimo, ovi zvučnici se stvarno super čuju, i što se tiče toga super sam zadovoljan, praktični su, woofer 22W, centralni 20W, i sateliti po 10W. e, drugi zvučnici moraju bit u ovom rangu ili bolji, moraju imat neku vrstu daljinskog i utikač za slušalice (pod obavezno). Tko ima neku preporuku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ove si ja kupujem az sobu za par dana ![]() Logitech Speakers Z-680 http://www.ve-mil.hr/cjenik.asp?idgrupa={B804E617-8C50-4AD6-9BE9-100EAF3572A8} 3400kn..nije amlo,al govore da se jebeno isplati!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
za te pare se može nać jako dobar receiver, dvd player, i komplet zvučnika... možda ne novi, ali polovni sigurno! Koji će se sigurno bolje ponašati od ovog tvoga... gledao sam Pioneer komplet 5 zvučnika za kućno kino, nešto sitno manje od 2000kn! Mrak izgledaju, samostojeći prednji, drvo, strava. Ili pak ovaj VTREk ili kako već, odlično rade, a komplet sa receiverom dođe oko 3000kn ić dati 3400kn za računalne zvučnike, je po meni glupo. no offense. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Za muziku bla bla bla....
![]() |
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja isto razmisljam o nekoj vrsti kucnog kina/ seta zvucnika. i stvarno u tom silnom sarenilu ne mogu se snac... ono sto bi trebo imat : -5.1 sustav sa mogucnoscu projiciranja 2 kanalnih ulaza na svih 6 zvucnika -daljinski -opticki ulaz -dobar izgled ![]() na to bi spojio jos dodatni samostojeci tuner te kompjuter sa 5.1 izlazima (ne optickim) i dvd player (opticki izlaz) ima ko kakav sistem do 2k kn koji zadovoljava kriterije ![]() zapeo mi je za oko logitech z-5300... lijep dizajn al nema optickog ulaza i genius GHT-510.. takodjer i creative labs megaworks 550 (malo skuplje, al ima opticki ulaz) naravno, vise bi mi odgovarala kombinacija reciever sa tunerom + zvucnici, al to bi vjerujem za istu cijenu losije prosao...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Po meni je definitivno najbolji izbor Creativ labs megaworks 5.1 THX 550 E (neznam jel su ti THX ili jedni drugi ali uglavnom to je taj model). ono najbolji zvucnici za racunalo pobrali sve nagrade a THX ti garantira kvalitetu zvuka stvarno nezamislivu. da imam sad toliko para odmah bi ih kupio i vec ih gledam skoro pa godinu dana. stvarno nemres sa time fulati.. snaga bas jedinice ti je 150 W RMS!! a satelita 70W svaki RMS!!
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
to ti neznam jel stvarno nisam za to gledao ali mislim da nebi trebalo biti nikakvog problema. uglavnom onda odi prije u links i trazi samo da pogledas kakvi su konektori na zvucnicima tj dali se mogu spojiti na dvd.
![]() |
#10 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
malo se bolje raspitaj prije nego što naručiš skupe stvari. da ne bi bilo kad platiš, AJME, ne mogu ovo, nema ono.... hehe ![]() to su dobri zvučnici, nema što. EnJoy! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
(°_°)
|
bas gledam megaworks, svugdje je 2.5kkn jedino u info gamadi 2.1kkn. opet, uz njega ne ide nikakav bundle, jelda? ili oni maknu daljinski iz kutije i kablove ![]() @thoroughbred 90% sigurno mogu se spojit direkt na dvd player jel imaju poseban sustav audio decodinga, tako da ako ti dvd player nema svoj decoder (ko moj) nego samo opticki izlaz, vjerujem da bi ovaj megaworks trebao imat opticki ulaz. a ak ti dvd ima 6 cincheva, onda nema beda, moze se spojit sigurno ![]() @tor kolko kostaju ti zvucnici? vidim da ih vise nema po trgovinama...
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Sutra si idem kupit neki dvd player,samo da mi dodju tvoje pare ![]() ![]() Btw...koliko dodje Xbox s chipom?
![]() |
![]() |
#13 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() oko 1800kn je u oglasniku, sa chipom za sve zivo
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
(°_°)
|
a trebo bi citat, kolko je samo chipova izaslo za njega... al da se vratimo na temu... megaworks 550 nema pravi daljinski nego nekakve komandice na zici, sto nije opcija ;(
![]() |
#17 |
Premium
|
da daljinac je na zici malo je bed ali svejedno su zvucnici mrak.
![]() |
#18 |
(°_°)
|
meni bi fakat trebo pravi daljinac, a ne da navlacim tamo nekakve zicice... to je po meni jedan veliki minus tih zvucnika ![]()
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Nema opticki ulaz...a dvd ima,konektori su za zvucnu karticu ![]() Mogu spojit na telku al mi ne rade svi zvucnici,mogu raditi samo rear ili ostala 3...nikako svih 5 ![]() ![]() lud sam...jel ima kakva zvucna,externa za koju niej potrebno racunalo? ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ja kupujem Logitech Z 5300, samo kad prodam samostojeće, jer kolko sam proučio to su jako dobri zvučnici za te pare - 1500Kn - jer neću kupovat neke sa 25W subwoofero nego barem 100, tak da si mogu fino izmasirati bubrege ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() vidim da zapravo nijedan sustav koji me zanima nema opticki ulaz ![]() a nekako i meni elzel ce cinimise prevagnuti z 5300. jedino mi se gadi kupovati zvucnike na nevidjeno (odnosno ne-slusano ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
da, miato, šteta kaj nemaju optički , jer im samo to fali da budu savršeni, pogotovo za te pare. Pročital sam dosta recenzija i sve ocjenjuju z 5300 sa 5+, ana TomsHardware, čini mi se, ima recenzija sa složenim akustičkim testovima i objašnjenjima koja govore da su zvučnici genijalni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ljudi koji su dobri zvučnici do cca600kn? Možda Altec Lansing 251 ili Logitech Z-640? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() imaju daljinski na žici, na njemu utikač za slušalice, bass/volume control, odvojeno napajanje, drveni sub... ja ih imam, i prezadovoljan.. (osim malih problema s daljinskim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() mozda je to bila bolja investicija od dvd playera,next plajom kupujem dvdrw i iimam pravo kucno kino ![]() inace,zvuk ovog kjurca,cambridgea 550 THX je PREYEBEN,s time da mi rade samo 2 zvucnika i sub,pitam se kakav ce zvuk biti kad soundblaster pogoni svih 5 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
(°_°)
|
je, dobro ti je sad kucno kino ![]() mozes i divx-e gledat ![]() al 550 je ipak malo izvan mog ranga, skoro 1k kn je skuplji od logitecha, a sudeci prema svim reviewima koje sam procito, logitech rula--.-- ne ko 550, al rula ![]()
![]() |
#29 |
Premium
|
da slazem se sa tobom Miato. ali jebiga ti zvucnici su jednostavno mrak i nadam se da bum ih i ja sukoro uze. samo jos jedna stvar u kombinaciji sa audigy zvucnom zvuce jos i bolje!!
![]() |
#30 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Ovo su zakon ZVUCNICI !!! a cijena mi je drasticno pala, pa dodu oko 2200Kn, zato sto je izisao neki noviji model (nist posebno)! Kupuj to,a i mogu ti reci da su ti zvucnici puno bolji od Logitecha! Kad nest zaradim love ovo cu si definitivno kupiti Creativ labs megaworks 5.1 THX 550 E !
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|