|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
DVB-T Sljeme signal?
Jel se nesto desilo mozda sa sljemenskim odasiljacem ili samo signalom DVB-Ta?? Meni preko noci, iz cista mira, signal nestao.. pao na 0 i channel scan nema efekta. High, mid, low sensitivity takoder.. sta god probao ne pomaze. Ghosto sam image koji sigurno radi, signal je i dalje 0.. dakle nije do mog softwarea. Driveri su zadnji as usual.. koristeni par mjeseci tak da znam da rade. Provjerio kablovinje - sve 5. Nije neka nauka .. muski u zenski dokle ide ![]() Jedino sto mi pada na pamet (kolko god mala bila ponekad ![]() ![]() ![]() Nisam probao sa drugim programom, poput ProgDVBa jer sam UVJEREN ![]() thx ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ga normalno hvatam u ovo doba noći i zapravo, cijeli dan nisam imao problema sa OiV-om sa Sljemena (ak ćemo tako, već duže vrijeme nisam imao problema sa OiV-om). Provjeri si priključke...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
LOL.. no da, vidis vjetar.. i tu je puhao manijakalno. Budem vidio mozda je do toga. Jer kablovinje sam opet provjerio.. kontakti su na mjestu, i ako je do njih onda je bas kabel ostecen ili nesto.. a mjenjati ga mi znaci 3h posla: dizanje pragova, lajsni itd. ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma vjetar je bio sumanut, totalno sam izgubio sliku... sad sam back na 80%/80% ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|