|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
odlucio sam kupiti laptop pa bih vas zamolio za rewiev ducana
Evo nakon duge potrage i gledanja sto i kako kupiti od laptopa pala je odluka. Surfajuci netom naisao sam na www.spoji.net ducan mi se cini full ok, jeftin je po dosta modela je najjeftiniji, pa me zanima dali je tamo netko kupovao kakva su iskustva ? ja sam uvijek malo skeptik prema plati pa dobi, vise volim dobit pa platit ![]() p.s. ukoliko ovo nije po pravilima foruma, molio bih moda da obrise post |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
dance instructor
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
meni je uvijek bio veci problem odabrati sto zelim a ne gdje zelim kupiti... on topic: nemam pojma za taj ducan tako da nemam nikakva iskustva bas ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
koliko mislis dati za lap mozda ti ja mogu pomoci u potrazi... P.S. ja si planiram do 15-og naruciti sa tog sitea nesto OVAKO ![]() sretno... ![]() Zadnje izmijenjeno od: 4tRON. 05.04.2008. u 11:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Velika većina IT firmi dostavlja besplatno komponente/laptope vrijednosti iznad x (1.000-2.000) kn na kućnu adresu. Obzirom da si u Zg, mislim da ti to i nije problem i ne igra neku značajnu ulogu.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
narucio i kupio laptop od spoji.net -a moram priznati da su stvarno super, po pitanju cjena dogovora, a i dostave, lap dosao u roku par sati od uplate novaca na racuna, a i dostavljac nije samo dostavljac vec je tehnicar, pa sam ga priupitao za par stvari, tako da mi je stvarno puno pomogao ![]() ukoliko se netko odluci za kupovinu pohvale za ovaj ducan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|