|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Preporuka digitalnog okvira za fotke
Ovak, baki bi htio osvjeziti stare okvire s jednom fotkom sa jednim lcd okvirom. vidim da je ponuda sarolika, pa ako tko ima iskustva i savjete (kaj je vazno kod toga itd) lijepo molim. cjenovni rang do nekih max 100€ recimo..sto manje to bolje. a opet da nije zadnji kenj kenj ![]() ![]() vidim da imaju i ugradene zvucnike, mp3 playere kalendare i ko zna sto po i u sebi. mislim da bi njoj bio najzahvalniji obican vulgaris s lijepim i sto vecim ekranom uz naravno pristupacnu cijenu. recimo, ovaj mi se cini ok prilika. http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2807008 ima ugradenih gigu, ostale (nepotrebne djidje) i sasvim ok izgleda. mozda da je inch dva gore, no to koliko vidim strasno poskupljuje cijenu (kao i monitor od 19" lol) vrijede li ti okviri kaj, i mogu li uveseliti bakicu da gleda svoje unucice na njemu umjesto kaj se mora jadna muciti s laptopom(da, da baka s lapom ![]() eto, thx unaprijed. ![]()
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ono sto mene najvise pri toj ideji zabrinjava (iako i ja planiram ubost jedan okviric) je trajanje samog lcd-a... prije nego sto krepa... a iskreno, ako je slika, stvarno mi se ne da tipa svaki dan kad idem van iz kuce gasit okvir i palit kad dodjem... koliko uopce traju ti paneli? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|