|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hp compaq 6720s pomoć
imam ovdje jedan laptop hp compaq 6720s koji je novi kupljen sa freeDOS-om. u biosu prepoznaje disk, ali kada pustim instalaciju winXP javi mi da nije prepoznao niti jedan disk u kompu i da provjerim jel prikopćan disk. molim pomoć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Odi u BIOS i isključi SATA native mode (ili uključi IDE compatibility ili nešto slično). Drugo je rješenje da slipstreamaš SATA driver pomoću nlite-a u instalaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
good good ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
što je to hp integrated module ... nemogu naći driver za to nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
To mogu biti dvije stvari: HP Integrated module with bluetooth (ako imaš bluetooth). Driver se sam digne kad instaliraš "Software Support for HP Integrated Module with Bluetooth Wireless Technology". Druga solucija je da je to TPM (trusted platform module). Driver se nalazi unutar "HP ProtectTools Security Suite" software-a. Uglavnom, sve možeš skinuti sa HP-ovih stranica: HP Compaq 6720s driveri EDIT: sad vidim da nema ProtectTools-a za tvoj model, pa pretpostavljam da nije TPM.
![]() |
#7 |
Premium
|
tnx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|