|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
WinFast TV2000 XP Expert postavke?
KOje podrucje da odaberem? Nema Hrvatske! Uzeo sam najblize Hungary PAL B. Sve radi samo nemam 3 kanala koje imam na televiziji. Inace imam kabelsku u zgradi. Stavio sam postavke na Hungary PAL B i Cabel. Slika je OK sam dok gledam npr utakmice sa puno pokretnih slika nekako je usopreno. Na kutiji pise kako ima DE-INTERLACING bas za te stvari ali ne mogu pronaci tu postavku. I moze par savjeta za tu karticu! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: WinFast TV2000 XP Expert postavke?
U postavkama za traženje programa uključi "Adaptive Channel Scanning"- potrajat će duže(5-10 min) ali svejedno to radiš jednom pa neće bit problema,tako će naći SVE programe. Kvalitetu slike možeš poboljšati - ako već nisi tako da nakon desnog klika na prozor sa slikom pod stavkom "Video Quality" odabereš "Optimum". Kakvu konfiguraciju imaš, jer ti može trzati ponajviše ako je procesor spor? Kakve daljnje savjete trebaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nevjerujem da mi je komp spor. Imam bartona 2500 512 mb rama. Ma slika mi ne trza, samo nije bas kao na televiziji Mozda puno trazim. I jos nesto, isao sam eksperimentalno snimati program ali slika mi je losa, sto da napravim? Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Komp ti ne bi trebao biti spor , kvalitet snimanja isto možeš sam podesiti i tu također nebi trebao imati problema. Nego imam i ja tu karticu već neko vrijeme , kojekuda su je nafalili ali nisam ja sasvim zadovoljan sa tim riješenjem, slika mi je nekako mutnjikava iako imam dobru antenu i nije čista kao kad spojim npr. satelitsku na Video IN moje VIVO kartice, takodjer prilikom brže izmjene scena slika kao da gubi kvalitet kao da je rezolucija 352x288 a ne 720x576 kako bi trebalo biti, kažem da kvalitet nije na ATijevoj razini iako je procesor slike 10-bitni (na kartici je novi Conextantov video dekoder) i nahvalili su ga u raznim rewievima ali izgleda da to nije to, mogu reći da sam u globalu zadovoljan, ali i da sam malo više očekivao. Inače bez problema snimam u dvd formatu i sa snimkom sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa odmakni se od monitora i slika će biti odlična. Ne možeš gledat sa pol metra i srat po tome. Trebaš se izvalit negdje,daljinski u ruku i udri. Inače ima više verzija ovog tunera(pogledaj u knjižicu), pa može kvaliteta varirati jer su PCB-i skroz različiti,pa tako i komponente na njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Cini mi se da mi je slika navecer bolja, ostrija. Nekei programi su stvarno dobri, dobra ostrina, dobar kontrast, a neki su malo mutniji ali slika je OK. Malo mi se cini da zvuk nije na visini. Sigurno nije stereo. Jos jednu stvar, nikako da dobijem sliku u slici. Kad stavim PiP nema mi te male slicice na ekranu. Kako da je dobijem. Jos jedna stvar, FPS mi je oko 23 do 24. Cini mi se da zbog toga slika malo trza. Vasa iskustva sa snimanjem, koje postavke za snimanje i koji codec za DVD? Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Što se tiče slike i zvuka ja nemam problema, jer je na tavanu pojačalo na kojeg su spojene 2 antene okrenute po preporuci RTV servisera. PIP nije pravi PIP, tj. ne možeš gledati 2 programa LIVE, nego možeš gldati 1 program LIVE a drugi je datoteka sa isječkom koji si maloprije snimio. A za DVD kvalitetu odabereš profil DVD PAL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |