|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
ATI Driveri - AGP - katastrofa.
Pozdrav svima na pocetku. Prvo nadam se da ce mi netko moci pomoci u vezi ovog problema kojeg pokusavam rijesiti vec 3 dana no ne uspijeva mi. Kupia sam ATI RADEON HD POWERCOLOR 2600 PRO 512 MB prije 4 mjeseca. Sve je radilo super... do prije 3 dana kada sam instalirao nove drivere za nju sa ATI-evog sitea. Probao sam sve moguce drivere... omega drivere isto no problem je ovakav. Pc mi je usporen... msn...winamp... svi programi su totalno van funkcije skoro. Igre su usporene. COD4 je uzasno zastekao... da ne nabrajam. Cak i browsere nemogu pokrenuti nekada. Moja konfiguracija: AMD Athlon 64 3000+ 1,81 GHz 2GB Ram RADEON HD 2600 PRO 512 MB GIGABYTE K8 TRYTON Series, AGP8X / Dual Channel DDR 400 MS PRO-550W ATX P4 Imam windowse xp professional verzija 2002, Service pack 2. Znaci... probao sam i zadnje drivere koji kao podrzavaju novije agp graficke verzija 7.2 ili 7.7 nisam siguran no nista ne ide. Cak i drivere koji su mi dosli na CD-u skupa sa grafickom, no opet ista prica. Sad ako netko ima ovu doticnu karticu nek mi rekne verziju drivera koju on koristi i koja valja pa cu probati. Ako imate jos pitanja slobodno pitajte. Nadam se da sam na pravo mjesto postao i da je sve ok. Hvala. EDIT 1: Otvoria san task manager i vidia da mi se cpu usage krece od 80 do 100% a radi mi samo avg (ne skenira niti downloada update), net, i aty catalyst. Mislim kako je moguce da mi toliko cpu-a koristi par programcica? Zadnje izmijenjeno od: Beowulf. 06.04.2008. u 09:42. Razlog: Moguci pronalazak problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|