|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Valjd sam pitao na pravom mjestu... dakle zanima me dali netko zna gdje bih mogao kupit UV auto lak, iliti UV boju za zheljezo?? Sljakam neko kuciste pa bi mi bas dobro doslo tako nesto... e da, i kolko bi to kostalo otprilike?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Mora biti u bilo kojoj prodavnici boja i lakova. Kod nas ima cak i u vecim trgovackim centrima (nesto tipa vaseg metroa, getroa, konzuma ili kako se vec zovu).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne to. Njemu treba autolak (onaj sprej za farbanje automobila, ono sto se uzme u jednu ruku pa se pritisne onaj gore čepić i ono šprica, a ti samo mašeš lijevo-desno i bojiš). EDIT: Nadam se da Razer sada razumije o cemu se radi ![]()
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 05.04.2008. u 11:08. Razlog: Zadjebavati Razera :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Prvenstveno me zanima autolak jer je u pitanju celicni pocincani kostur pa njega treba prespricat, tak da ova boja mislim da nebi bila dobra za to. U svakom slucaju thnx na info, skoknem ovih dana do pefeca il tak nesto pa cu widit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma mora toga biti, uzimao sam ja prije. proizvodjaca se ne sjecam al crni sprayevi (sad, to ti je bas pomoglo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ima u bauhausu. Neznam proizvođača al znam da piše na njemu neon.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|