|
![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Auto radio Pioneer DEH-5000UB
Mislim se staviti ovaj radio u auto, pa me zanima šta mislite o njemu i ima li tko iskustva s njim? Hvala ![]()
Max. Power Output: MOSFET 50W x 4 Tuner: AM/FM Plays: CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV Front Panel: Removable Display Illumination: Choice of 10-colour combinations Button Illumination: Choice of 10-colour combinations Rotary Commander Remote Control: Optional Cellular Telephone Auto Muting Connectivity DEH-5000UB Aux-in: Rear USB Direct Control RCA Preout: 1 (R or S/W) Hard-wired Remote Input Direct Sub Drive Tuner Features DEH-5000UB Radio Data System (RDS) Traffic Announcement Best Stations Memory (BSM) Auto Alternative Frequency Search Preset Channel Memory: 24 Auto/Manual Frequency Search PTY Search CD Player Features DEH-5000UB CD-R/RW Playback MP3 WAV Windows Media Audio (WMA) CD Text MP3 Text Display USB Text Disc Title Memory Track Search/Scan/Repeat Last Position Memory Random Play Audio DEH-5000UB Balance Fader Low Pass Filter High Pass Filter Parametric Equaliser: 3-band Advanced Sound Retriever Source Level Adjuster (SLA) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To ti je ok autoradio. Osobno imam 4800 i zadovoljan sam. Cak bi rekao da su pioneer best buy autoradiji za te pare ![]() Uglavnom go for it. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
JDM
|
Bolji je imho od 4900... Pa makar i samo zbog tog usba, a 100kn i nije neka lova da bi ju gledao za jednu vise manje trajnu investiciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Bratic je uzeo nedavno 6000 , i genijalan je - poveci ekran , i ogroman kotacic za sve funkcije , nije bas jeftin ali vrijedi koliko i kosta ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
To je kod pioneera po serijama i bogami se osjeti ogrmona razlika u zvuku izmedju serija. sad je ova 5xxx postalo brutalno jeftini i mislim da je definitivni best buy. uzmi tog 5000 neces pogrijesiti nikako. Ja sam bio bacio oko na 5800, al me nervira sto nije klasicni slot in, nego se panel spusta pa postoji ogromna sansa da u voznji dok mjenjam cd ga i strgam... Bas zato mi se ovaj tolko sviđa, sto nema to blesavo spustanje maske koje svi forsiraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pioneeri su ok za svoju cijenu, i, naravno da po cijenovnom rangu se i razlika u kvaliteti osjeti...jedino, ako stavljas na pojacala, pripazi kako kad radis sa cincevima, zna se desiti zbog sitnice koja se ne pazi da prdne smd osigurac sto se ne priznaje pod garanciju, i popravak u kbzu je 150kn...isprobano ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
usput će ga spojit na pojačalo i dvije DLS classic 1072, 7x10" elipse |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
|
Frend je to probavao. Zaboravi, nema snage tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
s kakvim wooferom? mislim tu minimala ide nešto 90+ db osjetljivosti inače sigurno nema kruha... da se razumijemo ne pitam ja za to u domeni seke aleksić na semaforu, nego normalno everyday slušanje. ideja bi bila prednji novi 2way komponentni sistem odrezan na hpf hu-a iznad 100hz (tipa focal access ili tako nešto) i samo spojit stražnji freeair woofer naravno na lpf ispod 100hz, gledam sad neke 92db modele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
JDM
|
Citiraj:
Napred odvojeni sistemi. preporucio bi ti pioneera, al hertz audio ubija. Ulgavnom napred neki sistem hertz 16cm + visokotonac na konzolu, otraga dve elipse i majka. woofer na autoradio bezobzira sto postoji skica u manualu ne hendla. Doduse bila je kolko znam focal 30ka u pitanju, a neznam kolka je osjetljivost. Uglavnom bjez od toga... Elipse majka. I to imas pristojnu ziku bez pojacala i 5k kn kolko ti treba za nesto drugo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a šta je komponentni nego odvojeni sistem bugarsko moja? ![]() naprijed mora biti 13cm i prilično tipski visokotonci da pašu u postojeće rupe na armaturi... više-manje nebitno koji, a pošto se radi o ultra-small autu želim izbjeć stražnje spikere jer to obično završi dernjavom nutra i iskreno mi se živo fućka da li će ljudi na zadnjoj klupi ćuti nešto ili ne dok god ja naprijed slušam oke ![]() za sada sam našao 25icu pioneera baš predviđen za freeair rad, a ima fakin 92db osjetljivosti... e ak to nemre pokrenut bridge-ani hu koji realno tada daje nekih 50-60 peak watta onda u vražju mater ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Neda mi se sad dl manual. Vjerojatno spojiš USB produžni i namjestiš drugi kraj kabela na neko zgodno mjesto u autu |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
a taj produžni se dobije s radiom? nekako mi se ipak čini da je zgodniji prednji usb izlaz. Pogotovo ako se spaja USB stick, zadnji izlaz možda ima prednost pri spajanju eksternog HDD-a ali u biti niti onda jer se on ionako spaja kablom određene dužine pa ga se ionako može smjestiti bilo gdje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Buying Bitcoin
|
meni je zgodniji ovaj sta ima usb straga, provuces kabel u pretinac i tamo mozes spojit usb, hdd, sta god hoces, ne smeta kad saltas, ne narusava estetski izgled, itd., a ionako to neces mijenjat toliko cesto koliko cd-ove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|