|
![]() |
#1 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Samsung vs Hitachi
Evo nakon godinu dana Hitachi iz "moj komp" otisao je u vjecna lovista,hard je bio jako dobro hladjen,nije vadjen iz kucista,mislio sam da ce duze potrajat ali sta je tu je...sada bih uzimao novi hard pa nemogu odlucit izmedju ova dva: http://links.hr/index.php?naziv=HDD+...kl=051.510.007 ili HDD HITACHI 160 GB, serial ATA, 7.200 o/min., 8 MB cache u hg spotu http://hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=400&podgrupa=13 e sada posto s hitachiem imam losa iskustva,htio bih nekakvu preporuku koji od ova dva uzeti,razlika u cijeni je nekih 30-ak kuna.... EDIT:zaboravio sam napomenuti da mi je tisina dosta vazna kod hard diskova pa da i to mozete uzeti u obzir.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
heh, znam da je glupo, ali probaj se protegnuti za još ~100kn i uzeti Seagate 250GB 410AS, trenutno jedan od najbržih diskova a od dva navedena disk uzeo bi hitachija jer imam jednog od 160GB i disk je dosta dobar, relativno je brz i ako nisi noise freak dosta je tih, čista suprotnost od njegovog 250GB brata kojeg imam u ovom računalu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
rastegni se svakako do seagate-a,ovi nisu ni za usporedbu sa njim ![]()
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Znam da me neki vrag odgovorio od Samsunga kad sam uzimao, no ne sjecam se kaj. Receni Hitachi je OK ali mogao bi biti i tisi i jako se grije. Na kraju uzeo dva WD-a od 160GB (WD1600AAJS) i o njima sve najbolje. No slazem se da se probas rastegnuti do recenog Seagatea od 250GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hitachi.Grije se al mamicu mu -em radi em to obavlja jako tiho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
hvala na preporukama,budem se jos probao "rastegnuti" za tih 100-injak kuna pa uzet seageatea vidim da ga svi hvale... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|