|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Šta je sa Valve?
Imam jedno pitanje.Najme valve je napravio koliko ja znam igru[zapravo remek dijelo...] half life serijal[ovdje uključujem cs serijal].Ali me zanima dali valve planira ili bilo što se šuška da nakon završetka half life episode 3 se baca na neku drugu igru? Jer nevjerujem da nakon završetka HL serijala će samo tako stati,pogotovo ne nakon tolikoga uspijeha sa HL p.s. half life najbolja igra i kraj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
koje je reko da ne rade,uskoro bi trebao doci odlican Left4Dead i mislim da im je jos nekoliko stvari u planu,valjda ce doci episode 3 ove godine
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Negdje sam čuo da bi Epizoda 3 trebala biti kraj trenutnoj priči Half Lifea, Epizodu 4(koja bi trebala biti uvod u novi HL svijet) trebao napraviti neki vanjski studio, dok se vjerovatno Valve sprema na novi nastavak. Nadajmo se da kreće ispočetka, jer Source je pomalo već zastario ![]()
![]() |
#4 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Dobro izgleda source.Kada odigraš obični hl2 i odmah nakon toga episode two vidiš da su poradili malo na teksturama i da su dodali još neke eyecandy gluposti da ga malo osuvremene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Ma znam da je dobar, ali ako se sjetimo da su source radili 6 godina, mislim da bi polako trebali krenuti na izradu novog, vjerovatno na bazi sourca
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
NE lol, Developer(s) Valve Software Publisher(s) Sierra Studios Electronic Arts Valve http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Life_%28video_game%29
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
Citiraj:
![]() @ jurbAs Ako se HL ugasi, doći će nešto novo, jer ako krenu sa previše nastavaka to će bit sapunica
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
ma po meni svaki put kad je HL izašao to je bio vrhunac fps.A nakon trećeg dijela neće više biti gordon freemena ali ako se bace na nešto drugo i naprave nešto kao half life garantirano im je da će uspijeti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|