|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
zamjena zalmana 9500 za katanu
ovako, prijatelj mi ima zalmana 9500led, i prodao bi ga za 200kn, dodao malo i uzeo ovaj: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.115 pitao on mene, kolika ce biti razlika, i jeli se isplati? ja mislim da je ok, posto bi htjeo malo OC; a Zalman za tu svrhu je los... proc je E6300, koji bi ga OC valjda na 2,6 za 24/7 i za testove 3,0 ili vise..pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Vec imas moj jedan test gdje je katana2, takodjer veceras ocekuj jos jedan. Uskoro ce biti cesto spominjanja... ![]() [Optik test] BT VX & Katana 2 & Intel stock (56k warning) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
dakle, BT je bolji (2-3C)ali je i skuplji 100kn, a mislim da njemu nece to puno znacit (dobit 2-3 C manje) tako da mi se cini KATANA 2 najbolji izbor (ubiti bi ju platio 30kn (200 (od prodaje zalmana) a nova dode 230kn...) super..idemo sutra po to |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Uzmi Freezera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
hmmm...vidim da je katana bolja na dok je vent na max, ali njemu bi bilo vecinom vremena na low...e sada...jedino ili uzet freezer sa drugim ventom...(jer si rekao da je nekako bucnji od ostale hladnjake...a njemu je bitna tisina)... i jos pitanje. pro 7 je isti kao taj pro 64 samo sta je za druge sockete ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|