|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
GB P35 DS3R - najbolji BIOS za OC?
Ola! dakle zanima me s kojim ste biosom najlakše ili najbolje ocali vaš procesor.Nedavno sam se ponovio u ploču,i naravno dobijem v.1.0.A hajd pređem već nekako preko toga iako znam da ima još i v2.0 i v2.1 S mojom pločom dolazi f4 bios.E sad me zanima koji je od novijih po vašem najbolji jer ako je najnoviji ne znači da je i bolji.To sam se i osobno uvjerio na staroj ploči na kojoj sam proc moga uz manji napon (vcore) dobiti isti OC. Procesor koji bih OC-ao je E8400. ![]() thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
u svakom slucaju stavi noviji bios jer taj f4 ima neke oc stvari losije i drukcije rjesene |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam sranja kada sam tvornički F6 BIOS zamijenio sa najnovijim F12 tako da nema šanse da više ikada flasham BIOS ako baš nemam potrebe za tim. Na jednoj drugoj Gb ploči mi je novi BIOS napravio cold boot pa sam morao reklamirati ploču.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kad smo vec kod biosa i njegove nadogradnje, zanima me kod p35 ds3p koja je to kvaka sa ta 2 fizička biosa? ak jednog zeznem drugi se pokrene? a šta je s ovim zeznutim??!! Nedavno sam kupio tu ploču i sad razmisljam da li ici u nadogradnju biosa ili ne.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|