|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Trebam savjet glede odabira kučišta
Tražim prijedlog za kučište kojem se napajanje montira na dno, a ujedino bi htjeo promjeniti svoje(malo se ponoviti) i nadam se da ima malo jeftinijih rješenja recimo max. koji planiram izdvojiti je 600krznaša ukoliko ima tako nešto s obzirom na iznos koji sam spreman potrošiti. Molim savjete i prijedloge. ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
CM690. Odgovara svim zahtjevima
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
|
pozdrav
Da sad sam malo gledao preporučeno i pogledao sam sharkoon rebel12 isto dobro premda mi se osobno više sviđa CM 690 ![]() Kako se na kučištu otvaraju vrata u lijevo ili desno(trebam radi specifične situacije stola da bude u desno) tek sam sada primjetio da mi neodgovara otvaranje ulijevo jer se onda stalno moram dizati sa stolice i pomicati kako bi isto otvorio)pa glede toga isto molim savjet-prijedlog. Sada sam pročitao kompletnu temu CM690 pa vidim da je bilo problema sa napajanja dovesti kablove do štekera na ploći Gigabyte P35-DS neki a pošto imam istu i napajanje Seasonic 430W zna li netko hoče li biti problema glede dužine kablova. Svakako hvala na prijedlozima. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 30.03.2008. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za koji dan dolazi pošiljka iz Linksa, a u njoj i Rebel12... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Da,to bi volio vidjeti uživo ukoliko bude ikako moguče jer mi po izgledu možda bolje odgovara jer koliko se vidi na slikam iz Linksa isto nema vrata. Tako da bi mi možda bolje odgovaralo, ali vidječemo valjda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Oce bit u linksu rebela9???' Ak ne di ga ima??? sory na OT-u |
![]() |
![]() |
|
|