|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Tiho kućište?
Treba mi neko kućište koje bi ful izoliralo zvukove. Gledao sam Anteca p182 ali mi je preveliko. Imate preporuke za neko manje. btw... neznam kolko je to bitno ali uzimam Ati 3870x2 pa se već negdje govorilo da je kartica malo veća pa bi trebalo gledat da i ona stane unutra... Ima ko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Koji novci? Coolermaster cosmos, cm stacker, antec P182, neki silverstone... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Antec Solo ti isto ima troslojne stranice. Ili neko drugo (bilo koje samo da je cvrsto, recimo CM Centurion 534, Sharkoon Rebel9 ili Revenge...) u koje ces ulijepiti dosta gume/spuzve. No zvucna izolacija ima smisla tek ako imas tihe: ventove, hladnjake na CPU i VGA i napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
sto to znaci da ciljas na neko matx? ljudi se bune da im je 182 premalen, ne prevelik ni u kom slucaju... ako mislis da je 182 velik, pogledaj samo npr mog termaldrek kandalfa lcs... dzubre od 50kila... I sve si premisljam da prodam njega i kupim bas tog anteca 182...
![]() |
![]() |
#6 |
Valar morghulis
|
Ako ti treba kućište do 45cm, mislim da ti je onda Antec SOLO najbolji izbor, a i kartica bi ti trebala stati..
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tiho kuciste? ![]() po meni je svako kuciste tiho, glasne su komponente koje stavis u njega ![]() ontopic: pogledaj ovdje http://www.madshrimps.be/?action=get...75&articID=573 imas ljepo slikice velicina razlicitih kvalitetnih kucista.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
te je a...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |