|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Koji OS - novi lap.
Naime, draga je dobila na poklon Asusa G2, treba joj originalni OS za korisiti za posao (da, znam gamerski laptop..al besplatan). Uglavnom dvoumim se između one basic inačice Viste ili Home XP-a.. ..nažalost samo to jer su cijene brutalne..koliko gledam 500-600kn, a to je s mojim primanjima užas. (pogotovo kad neki dobavljaju isto to 4 free..al necemo o tome). Uglavnom Buisness vistu koristim na svom laptopu i nisam previše zadovoljan..tipa misteriozno brutalno korištenje diska (iako je konfa više nego ok..sata disk, T7700, 2gb rama)..pa se eto dvoumim da možda ne uzmem vistu iako je to noviji OS..no novije ne znači bolje.. Uglavnom, koje je vaše mišljenje Vista Basic ili Xp Home na taj lap. Hvala.
![]() |
#2 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
ja koristim vistu x64 ultimate vec godinu dana i super sam zadovoljan, bilo je na pocetku raznih problema, ali sada je vec puno bolje, pogotovo nakon instalacije sp1, pro- ![]() novo nije mozda uvijek i bolje, ali ako vec kupujes orginal, ja bih na tvom mjestu kupio vistu
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 11.03.2008. u 19:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ček, ček. Posao je u pitanju? Što? U nekim aplikacijama ili? Jel ti programi rade pod Vistom? Mislim, ako je samo posao u pitanju onda od Viste niškoristi, ali bi bilo pametnije kada bi se mogao rastegnuti na XP Pro, jbga. Znam da je skuplji, no s Home inačicom bi moglo biti problema, po pitanju recimo mreže, spajanja u domene i slično. No, ako neće koristiti ništa od toga - onda bi i Home mogao biti Ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
|
Da, nažalost za posao..i ja sam razmišljao o XP Pro. Još neznam kakvi će programi ić gore, tako da neznam za podršku..u jednu ruku zato se i dvoumim.. Pokušat ću rastegnut proračun pa uzet XP Pro..sigurno je sigurno. Ništa, onda cu morat nać neku OEM verziju Xp Pro jer je jeftinija od retail. Thnx.
![]() |
#6 |
..dno
|
btw.došao danas Asus G2..daleko bolja izrada od bilo kojeg HP-a.. Više nego odličan lap.
![]() |
#7 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
xp pro orginal imas i preko news grupa ili oglasnika za nabaviti ispod cijene...
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
bravo mudri... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|