Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.03.2008., 16:43   #1
MagnaT051
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
molim savijet o ova dva samsungova monitora

koji je bolji od ova dva monitora samsung sm 2232BW ili sm 226CW tj. koji kupiti? molim savijet ali bez nekog velikog osvrta na cijenu..mislim bitna je ali nije bed vise potrosit ako je velika razlika...citao sam o 2232 da postoje problemi s postoljem i pozdaniskim osvjetljenjem ali na bug-ovom testu je oprao sve ostale monitore..please help!!
MagnaT051 je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:09   #2
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ako ti nije hitno stani u red i čekaj Lenovo L220x - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81057
Taj ti je zasigurno oprao oba od gore dva navedena monitora a u istom cijenovnom rangu ti je sa 226CW.
p3tar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.03.2008., 17:15   #3
MagnaT051
Registered User
Moj komp

nisam bas odusevljen s tim monitrom..slab odaziv,sitni pixeli...
Staro 21.03.2008., 17:45   #4
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da ali Lenovo ima neusporedivo bolju sliku, a odaziv je odlican (6ms). Ionako su ti svi ti odzivi cista laz i mazanje ociju, a 8ms je sasvim dovoljno.

Ak su ti sitni pixeli lako povecas font u Windowsima, a u igrama namjestis manju rezu, recimo 1280x800 bi bila cisto OK, ionako neces previse skuziti da ne koristis nativnu rezu.

Inace, Samsung ima praksu napraviti "iste" monitore s par potpuno razlicitih matrica koje su kvalitetom sasvim razlicite pa se zna dogoditi da jedan monitor opere sve zivo na testu a ti dobijes govno koje bi bilo na predzadnjem mjestu. Prije je bilo oznaka, sad nema ni toga. Bljuv. Ali glavno da nabiju cijenu u nebesa.
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:53   #5
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Malo se informiraj o response time-u i marketinškim trikovima vezanim uz njega, uglavnom ghostinga nebuš imao na Lenovu, a što se tiče sitnih pixela javljaju ljudi(lošijeg vida) da nemaju problema s tim, pročitaj malo thread o Lenovu. Sve u svemu tvoje pare, tvoj izbor.
Staro 21.03.2008., 17:54   #6
MagnaT051
Registered User
Moj komp

i sta sada da radim? narucujem konf drugi tjedan i samo ova stavka visi u zraku..nemam vremena ceka da lennovo dode
Staro 21.03.2008., 18:01   #7
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Probaj se barem raspitati kada stiže i probaj rezervirati jednoga, meni osobno predugo čekanje nema smisla, no kod monitora je druga stvar, ipak buljiš u njega...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno