|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Subwoofer pokraj kucista?
Subwoofer od logitech z4i sam morao premjestit zbog problema sa tankim zidovima, sad je u kutu od sobe i sve bi stimalo da nije kuciste nekih 20 cm udaljeno od njega, sad mene zanima, jel subwoofer na ikoji nacin steti radu konfe..? recimo jel bass smeta hard disku jer su to mali trzaji ili tako nesto u tom smislu.. i da, sub je na podu ( bez tepiha) a kuciste je nekih 4cm od poda ( na kotacicima od stola) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
bila je prije tjedan dva identicna tema... zakljucak je da ne smeta... eventualno ti moze vibrirat lim od casea kao meni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
al nije samo stvar u magnetu nego u konstantnom vibriranju. al, kažem, jako mala vjerojatnost. mom frendu se to dogodilo prije nekih 2 godine, isto sa nekim logitechovim. ali njegov je bio odma pokraj kučište u sobi 1x2m... tak da je u njoj zbilja bila nepodnošljiva galama kad bi navrnuo do daske.. . sve se treslo i otišo mu hard disk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
znam, al kažem, kod mog frenda je bio slučaj zbilja skučenog prostora, tak da je njegov logitech (nije bio isti ko i ovaj, bio je neki jači) zbilja stvaro nepodnošljive vibracije i sve je galamilo, alovdje vjerojatno nije takav slučaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|