|
![]() |
#1 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Preporuka zvučne
recite mi koliko je koja bolja od ovih Audigy SE SB Live 5.1 Terratec aureon 7.1 space Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX Nisam nigdje našao neke usporedne testove, neznam što se tu uopće može testirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
zadnja je bolja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
64VT klon
|
fala, misliš da vrijedi 150 samo ta kartica rabljena bez onih dodataka( Bez daljinskog, dodatne kartice i Audigy Drive modula)? I vrijedi li prelaziti sa integruše na kojoj sam cijeli život na ovako nešto za ovakve pare, imam hrpu nekih zvučnika, bas je skoro u rangu z2300, nije tolko čist al da drma, drma |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
da bez razmisljanja
![]() |
![]() |
#8 |
64VT klon
|
neznam di sam ju našo?!?!? Jučer kad sam radio temu onda sam tražio po oglasima, newsima kartice do 150 i tu sam stavio, znači da je tolko koštala max, a sad ju ne mogu nać, onda na kraju jel bolja prva il druga, se ili 5.1. evo našo sam terratec, 100kn dođe, znači to je dobro za te pare? sad jedino ako nije prodana, tjedan dana star oglas, usput mi reci koja je bilja od prve dvije u slučaju da je ovo prodano |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
64VT klon
|
a je space je bio, al je prodan isto naravno, nema šanse ulovit dobru jeftinu zvučnu, ništa uzimam SE za 70 i dobro, moram valjda primjetit razliku ako cjeli život slušam integrušu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
uzmi audigy se za 70 kuna i odlično, razlika če biti...naravno, ne možeš očekivat čuda za 70 kuna ali biti če razlika a i ako ti se ne svidi uvijek ju možeš pnovno prodat za istih 70 kn tako da ne gubiš....
![]() |
#13 |
64VT klon
|
Evo samo sam htio javit da sam ju uzeo (Audigy SE) 70KN i neznam jel to placebo ili šta je, uglavnom više nikad na integrušu, tu valjda ne vrijedi pravilo kolko para tolko muzike. Prije su mi se onak mješale frekve, nejasan zvuk, sad je puno čišće i puno jače mogu pojačat bez distorzije, bas gro jači, sviđa mi se EQ od Creativa kako zvuči. Pogotovo jer imam 2 kompleta zvučnika istovremeno spojena, nije to integra mogla podnijet. Hvala svima ![]() Svatko tko se premišlja oko kupovine zvučne, bez razmišljanja, samo uzet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
drago mi je da smo ti pomogli, vidiš da se isplatilo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|