|
![]() |
#1 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Molim mišljenje
Vako, buraz uzeo airbrush, danas idemo po kompresor i farbe pa sam ja već isplanirao nešto ![]() Prvo ću se poigrat na ovak nečem, vjerojatno neće ispast ko na slici, ali vježbom do savršenstva ![]() Što mislite o ovome: ![]() fotošop skica još planiram ostatak kućišta al bit će u ovom stilu nešto. ak mi se bude dalo na kraju će ić uber fajn glos finiš i da, ovo nije 100% zicer da ću radit, zanimaju me vaša mišljenja pa ako me potaknete potrudit ću se, pa makar uništio stranicu ![]() s tim da me je nagovorio da ja iskeširam pola para za kompresor tako da ništa od bjesne grafike, a i bolje, svaki mjesec nova, a trenutna samo gubi na vrijednosti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
oprosti ali cemu ova tema ? da nam pokazes kako znas radit u photoshopu... ok svaka cast skica je super... ali ti si kupil kompresor (budimo precizniji pola) i sad ti se neda ofarbati case ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
64VT klon
|
Evo stigo kompresor i farbe, očekujte update danas ![]() čemu takva skeptičnost? nema veze, kad uništim stranicu pokazat ću vam je. Evil je shvatio poantu threada, pitao sam samo jel vam se viđa ovaj motiv koji sam nabacio u fotošopu. On kaže da mu se sviđa pa ću stavit to |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
64VT klon
|
Citiraj:
Hvala, nadam se da će tako i zapravo izgledati. Evo da nebi bila priča bez pokrića potkrijepit ću sa par fotkica ![]() Kompresor z Peveca, nadam se da će valjat neko jeftino smeće, zove se Hasta ![]() ![]() Komplet nekakvih alatki, ako zatreba - 159,99KN ![]() I glavni u cijeloj priči airbrush Vega 2000- 950KN Dodatni troškovi- farbe, razrjeđivać, vodobrusni-120kn I ne, ovo nije sve kupljeno samo zbog kućišta ![]() Poslje ručka krećem u akciju EDIT Od 5 sati nešto šarugam pokušavam nešto napravit, nema šanse, preteško je, vatre issss, nema teoretske šanse. Ali ovak neke munjice sam uspio i to sad praksiram, vjerojatno će to ić u roku par dana, nisam mislio da je tolko teško ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MP950. 24.03.2008. u 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Killer
Datum registracije: Dec 2006
|
Samo da pitam si napravil sablonu po kojoj si prskal boju? Si probo priblizavati i udaljivati air da vidis kako prska pri kojoj blizini? Si negdi probo prije nego si krenuo na stranicu? Ako nisi malo prouci ili progooglaj kako se to radi ![]() Opremu imas i mislim da je bezveze da sad propadne. Drzim ti fige da sve ispadne kako si zamislio samo nemoj olako odustati, sprobavaj na kratonu, drvu negdi da uhvatis grif u ruku i onda kad te krene mores sve napraviti ![]()
![]() |
#9 |
64VT klon
|
Nadam se da niste mislili da je ovo crno stranica kuććišta ne ovo je neka crna podloga na kojoj sam isprobavao boju da vidim kakva će nijansa ispast jer je drukčije na bijeloj i crnoj podlozi, a vježbam kad god stignem, potrošio sam 8-10m kvadratnih papira nekog bijelog velkog, i ide po malo. i ne nije bit air brusha da se samo prek šablone pošprica- to mogu i sa sprejem običnim, nego freestyle, naravno da sam probao bliže dalje jače slabije, već lagano počinjem kužit osnove, gledam neke video tutoriale za vatru i ne čini se teško, probat ću prema tutorialu pa možda i uspijem nešto. EDIT: Hvala puno na moralnoj podršci, točno to mi je trebalo, možda me sad krene ![]() Vježbam na nekom glossy papiru u roli, valjda nije daleko od laka s obzirom na podlogu Zadnje izmijenjeno od: MP950. 24.03.2008. u 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Najbolji tutorijal ti je vjezba, vjezba i vjezba. Samo nastavi vjezbati. Vidim da si kupil i spricu u kitu pa polakiraj neku podlogu s bojom, jer je drugacije na papiru i na lakiranoj podlozi. Imas od mene moralnu podrsku ![]()
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Killer
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma ok man samo smo ti dali prijedlog da probas dobiti formu sa sablonom a poslje freestyle nastavis ( mozda sam mogao to prije spomenuti )! Podrsku naravno da imas, samo nase nestrpljenje je veliko ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|