|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Koju jeftinu zvučnu uzeti?
Pozdrav! Nedavno sam kupio Logitech Z4 zvučnike i zadovoljan sam zvukom, ali sam očekivao više. Je li razlog tomu što imam zvučnu integriranu na matičnu (nForce2)? Koju bi se zvučnu isplatilo uzeti, a da naravno nije preskupa (oko 200-300kn). Puno hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
CL AUDIGY SE, oko 200 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Z4 je precjenjeno smece,nece ti pomoci nikakva zvucna nazalost.
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nadam se da ne smetam ovim postom. Također namjeravam kupiti novu zvučnu i čekao sam da beshtya otvori svoj shop i da uzmem Auzentechovu. Ali očito je nešto zapelo, pa me zanima koju zvučnu uzeti. U Hg-spotu mi izgleda ponajveća ponuda, pa molim za savjet: http://www.hgspot.hr/komponente.aspx...00&podgrupa=15 Znam da je X-Fi xtreme music jako kvalitetna... Ali opet me nekako vuče taj Auzentech. Što mislite o ove dvije E-MU za 500kn i 800kn. Jel bi se osjetila razlika u zvuku naspram xtreme musica ili Auzentecha. Nekak mi se čini da ove imaju kvalitetniji izlaz, dok su E-MU nakrcane konektorima za snimanje i obradu glazbe... ali možda se varam. http://www.kupiprodaj.net/HR/tag63/I...Rpc2VyIjogMH19 P.S primarna namjena foobar + Logitech Z2300 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ne znam nikoga iz Slovenije tak da mi to pada u vodu. A jel se zna što za beshtijin shop? Vidim, tema je lockana, a online shop nije proradio. Samo da pitam, jel je stvarno tolika razlika između x-plosiona i xtreme musica. Jer ako nije, onda sutra uzmimam X-Fi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gle... je.... auzentech je za slusanje muzike, a creative za zvukove u windblowsima. Pricekaj bestiju ili probaj nabaviti club3d. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|