|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Odabir projektora - Trebam pomoć
Trebam preporuku, prijedlog, savjete. sve što mi može pomoći pri odabiru projektora. svrha bi mu bila uglavnom za igranje... molim pomoć. hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
e sad kn su naj odlučniji faktor u tvojoj odluci ..ali igra i koliko ćeš dugo koristiti projektor .. prva varijanta ti je naj jeftinija .. gledaj da su ti lampe što jeftinije dakle - žarulje u njima imaju svoj vijek .. cca 3000 h - polako gube na jačini i contrastu .. pa ih treba zamjenit .. e sad žarulje znaju koštat po 2- 3 kkn .. probaj vidjet koje su naj jeftinije za zamjenit i taj uzmi . druga opcija .. vidi koliko misliš odvojit za tal projektor i onda od ponuđenih gledaj koji ima naj jaču lampu . jer to ce bit presudno kod živosti boja i vidljivost pri dnevnom svjetlu .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
ovako. mislim negdje do 6-6,5K max. bilo bi bolje da je manje. onda... gdje mogu provjeriti koje su lampe i koliko dođu?? što se tiče danjeg svijetla, nije mi problem zamračiti prostoriju, jel svejedno važna jakost lampe? Što misliš o ovom projektoru: Acer P1265 ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|