|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Pozdrav svima! Vidim dolje nekoli postova niže se spominjala ova Leadtek PxDVR3200H tv-kartica.Mene sad zanima dali je ta karitca u odnosu na moju hauppauge pvr-150 iliti Amity2 karticu bolja.Tj zanima me dali bih s njom imao bolju i kvalitetniju sliku na analognom tuneru.Nije da ja nisam zadovoljan s ovom slikom ali mislim da može i bolje.Što se tiče digitalnog signala kod mene u Vinkovcima mislim da ga nema,bar nisam čuo da je netko uspio uhvatiti sa odašiljača iz Višnjevca ali je zato u planu ove godine pustiti u rad odašiljač Borinci koji je udaljen od moje kuće (LOS) cca 3-4km.Barem sam ja tako čuo. Nadalje me zanima dali je ona podržana u radu i s drugim softverom,te isto tako i u WinXP SP2 MCE.Što se tiče same kvalitete slike prije sam imao terratec cinergy 600,mislim da se tako nekako zvala,imala je puno bolju sliku oda ove hauppauge ali s njom nikako nisam uspio snimati baš ništa,ova amity odrađuje taj posao savršeno ali joj fali kvaliteta same slike pa sam mislio too popraviti kupovinom ove Leadtek-ice jer si sastavljam HTPC a ona ima i daljenski za razliku od moje hauppauge pvr-150 što mislim da je veliki nedostatak ? hvala na pomoći i savjetima! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|