|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() u dnevnom, na putu do straznjih zvucnika, na jednom mjestu su kabeli jednostavno na podu i stvarno me vec trta da netko ne okači i shebe sve. tak da sam malo trazio po netu i naisao na: http://cableorganizer.com/cord-cover-duraline/ http://cableorganizer.com/rubber-ducts/ puca me neka blokada trenutno i ne pada mi na pamet kako se ta stvar zove kod nas i kamo potražiti takvo što? ![]() hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da toga ima u Pevecima, Bauhausima i sl, skupa s kabelskim kanalima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma uzmi one debele selotejp trake i zaljepi preko kabla i eto ga, zavrsit ces za minutu a nije ni skupo rjesenje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ovo sa linkova je savrseno rjesenje, pogotovo ako se fiksira za pod (bilo kako). jos ako je neki low profile, dakle da nije ispupcenje jako, ko grom. imas u pevecu, vidio sam tamo, mislim da sam cak vidio i na velesajmu u zg, al to ti je daleko.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
staviti cu sad malo selotejpa tek da provizorno drži, nebi htio uništiti laminat ispod kad kasnije želim odljepiti ![]() a onda sljedeci vikend kad budem doma, pravac pevec ![]() ovo na linkovima je 0.43inča ili 0.5inča visoko, znači 1, 1.25cm.. nije malo ali nije ni sad baš grba. ukoliko nađem još više low-profile tim bolje! ionako je samo za 2 žice od zvučnika.. hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|