|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Epox ploca
Poštovani, imam plocu Epox 9NPA+, socket 939 sad je na njoj Amd Athlon64 3000+, htio bih uzei X2 4200+, zanima me dali moram fleshat bios ili ce ploca odmah podržavati taj procesor...ako treba dali postoji negdje neko objašnjenje kako to uraditi po mogučnosti iz windowza i koji bios da stavin....kopan po netu i samo san se izludija... fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da nemoraš fleshati, ali svakako provjeri s everestom koju verziju imaš (datum izdavanja) i pogledaj novijim BIOSima chaneglog pa vidi dal ko spominje kakvepronjene u tome, uglavnom mislim da na tu ploču idu čak i opteroni pa sa običnim x2 procem definitivno nebi trebalo bit problema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno ćeš morati instalirati AMD Dual Core Optimizer da sistem raspozna procesor sa dvije jezgre. Za drugo nemaš brige.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ja imam tu kombinaciju i radi uredno. Vjerojatno ćeš trebati reinstalirati win ako si na xp-u.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hvala Vam na pomoci, hoce li reinstalacija windowza bat biti nužna koliko je ta informacija provjerena.....oce pomoc onaj reper..... evo provjerio sam na ploci je bios 2005-03-31 05.03.22 http://www.epox.com.tw/eng/support.php?ps=336&type=1 zadnji na ovoj stranici, jel triba upucat koji friškiji.... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo ti pukni novi BIOS na nju jer taj tvoj je prastari (najnoviji je 06.08.11 od 04.09.2006.).
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
S tim zadnjim BIOSom ne bude dobil ništ, kaj bi mu moglo pomoći oko X2 procesora. Nek jednostvano u BIOSu složi sve na default postavke, zamijeni stari procesor s novim X2, pokrene mašinu, Windowsi prepoznaju X2 i naprave svoje, a onda ako bude imal kakvih problema, lako napravi repair ili frišku instalaciju Windowsa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|