|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
pomoć: koji printer
dakle na što da gledam pri kupnji pisača? koristio bi ga isključivo za ispis ebooks-a (pdf, chm...) cca 2000-2500 str/mj do max 2k Kn usb, c/b, dobra charset podrška (ne želim hieroglife)... pouzdanost mi je najvažnija ![]() gledam ove: inkjet - HP OfficeJet Pro K550 laser - HP LaserJet 1020 HP LaserJet 1320 Samsung ML-2010PR ![]() LP
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Idi na hp1320 koji je malo skuplji u startu ali je mehanika ok. Toneri se daju puniti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Se ne bude gušio dok mu pustim pdf file od cca 700 str. obzirom da ima 16 Mb memorije ? Sad vidjeh da je proširivo do 144 Mb. Kak se to izvodi? Automatsko printanje s obje strane?! Ne treba okretati listove?
![]() Zadnje izmijenjeno od: N۩. 05.03.2008. u 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
U driveru se podesi na obostrano printanje pri čemu pisač sam okreče papir. znači redom: svojstva,postavke ispisa,uredi i označi "print On Both Sides" Mnogi pisači uspore kad rade i PDF. Onda traže memorije... lp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za toliku količinu ispisa, tinta se ne isplati već samo laser. HP ima laserske printere poznate po svojoj izdržljivosti i dugovječnosti (i sam imam 10g. star HP 6L koji radi bez problema) pa bi ti ih od srca preporučio.
![]() |
#6 |
Premium
|
Nebi baš rekao.. Nabaviš pouzdan ink jet s CISS sistemom. Litra tinte ti kod nas košta 250 kuna, a npr. Canon iP 3500 litrom tinte je u stanju isprintati oko 20 000 stranica!! Dočim, laserom možeš isprintati oko 2500 stranica i to sa obnovljeniom kazetom za taj novac. Npr. u USA Canon iP3500 košta nekih 75$, prazan CISS sistem oko 29$, a litra tinte se može nabaviti već za 10$ !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
kad smo kod isplativosti i male cijene printanja vidim da je ovaj inkjet - HP OfficeJet Pro K550 na dobrom glasu; uostalom hp 1320 ću teško nabaviti, jer je stariji model. i sad pak gledam HP P2014... joj ne znam ni sam; zar sam jedini koji se sprema printati kolekcije e-books-a? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|