|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Zapekla tinta!
Epson Stylus DX4050 Nisam printao jako dugo i sad kad printam imam neisprintane linije duz cijelog lista papira....da li se moze to nekako odstopat? ocistiti ja sam probao ali se nemoze doci bas tamo gdje mislim da treba ocisiti!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Imas u settingsima od printera. Start --> Control Panel --> Printers and Faxes --> Desni klik na tvoj printer --> Printing preferences --> Maintenance --> Head Cleaning. Tako je na mom Epsonu Stylus DX 3850. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
isti problem sa onim entry epsonom 460 ako se dobro sjećam... nova glava je bila rješenje (srećom garancija je to pokrila na jednom modelu, na drugom nije pa sam uzeo novog). pokušao sam ono na kraju cijele balade seljački uzet slamčicu i nabit na glavu, tj. onaj pipak koji probije toner i povuć zrak iz glave ko manijak - vidno poboljšanje, ali nije skroz počistilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
mislim da se to radi da ostaviš u destiliranoj vodi cijelu glavu npr. jedan dan.baciš tu vodu pa ponovo.nekih 2-3 puta. mislim al nisam siguran raspitaj se malo još okolo da ne bi ja ispo kriv za nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ali nemogu izvaditi glavu! to je problem |
![]() |
![]() |
|
|