|
![]() |
#1 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
Pitanja vezana za Vistu [opcenito]
cito sam temu "Windows Vista Ultimate - moj review" doso sam do 5 strane i nemogu fakat dalje citati pa sry ako je vec odgovreno! ...koristim Vistu Ultimate 64bit... evo par mojih pitanja (mozda ce ih biti jos): 1 kako deinstalirati opciju User Account Control? ili onemoguciti...? (uzasno naprona opcija) 2 zasto tokom surfanja mi se pojavi nekad prozor za konektiranje na net (ono di se upisuje pass, username pa connect... a spojen sam naravno na net, LAN modemom - di se to iskopca, inace kad mi se to pojavi samo stisnem "kensl" i opet dalje prosurfa i otovri stranicu kako treba - iritira ![]() 3 kako da mi prosviraju 5.1 zvucnici (creative, vista ultimate 64bit) kak spada, instalirao sam drivere za zvucnu i zvika ima, idem na ono testiranje 5.1 zvuka i svi zvucnici rade ali kaka slusam u wmp ili winamou zvuk je stereo (wufer + 2 zvucnika) 4 da li je netko konacno skuzio sta to hdd krčka kad nista ne radim na kompu (nije do auto defraga to znam...) 5 imate kakve preporuke sta svakako napraviti na visti (npr iskljuciti sasvim neki nepotrebni proces i tome sl.) - savjeti uvijek dobro dodu pa kad se neceg sjetite ili skuzite napisite - tnx 6 SP1 jel izaso na kraju kako spada u jednom komadu, link? ...eto nadam se da ce i jos nekima pomoci odgovori na moja pitanja bilo bi preglednije ako bi ste naveli broj pitanja na koje odgovarate, nadam se da ce tema biti korisna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
1. Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts 2. Nema pojma, isključi redail možda? 3. Muzika u 5.1? Pih 4. Indexiranje search opcije, uglavnom dobra stvar no može se i ubiti 5. Siva zona s puno opcija, sve zavisi što i kako radiš na kompu 6. SP1 je izašao no samo proizvođačima (RTM). Uskoro će biti dostupan i preko win updatea. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Neka vide da nas ima...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Neka vide da nas ima...
|
7 vista mi pegla u idle stanju cca 900megi, jel to normalno da tolko vuce (imam inace 4 gb pa zato vise i vuce da lakse radi?) ... jer negdje sam procito da nekima vuce samo 300 megi (dobro iskljucili su neke servise, ali 900?) imam tune up 2008 i sa njim odrzavam vistu i sa njim sam ju optimiziro kolko tolko ali ne vidi se bas ![]() svega 3 start up programa imam sta se toga tice |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
2) ako imaš neku vezu bilo kakvu za spajanje gdje se treba upisivati username i pass ideš internet explorer>internet options>i staviš never dial a connection |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Neka vide da nas ima...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Neka vide da nas ima...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ista stvar kao i pokretač teme, došao sam do 5 strane na onoj temi i ne mogu dalje. Ako to nije u redu tužite me za spam il nešto al ja ne mogu čitat 50 strana toga a još koliko zapravo od toga svega ima uistinu korisnih informacija tamo... Može li mi netko ukratko reć koje su razlike između Viste Buisiness i Viste Ultimate? Konačno nabavio legalni win, Buisiness verziju, pa me zanima isplati li mi se to stavljat. Što bih mogao dobiti od toga, u odnosu na XP pro, a što bi mi falilo u odnosu na Vistu Ultimate? Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|