|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
to i mene zanima, moji tt-ovi ventovi isto tako imaju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Probaj pokucat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa skines onaj chep na sredini, ne ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
No, no. Ako je vent na koji mislim - nema chepa. Zaliveno. I onda moraš zavijenim špicangama čupat zeger sa osovine, al to je bad jer zeger voli iskakat i otić na mjesto gdje svi zegeri naposljetku odu. Morao sam ponovo napisat, guba mi zvuči. Al uvijek gt možeš kasnije iskoristit ko leptir kravatu, mrak ide na bijelu košulju. Osim ako nabaviš novi zeger. Šalim se, ako nema chepa - bolje ni ne otvarat vent. Radi zegera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
|
Ovo je najobičniji čep. Uzmi olovku i pritisni ga prema dole u jednom kraju. Otvoriće se sigurno. Ako hoćeš astaviti cijeli vent onda moras skinuti i onaj osigurac u obliku slova OMEGA (ako ga budes skidao pazi sta radis jer iskacu jako daleko). Nakon vadjenja osiguraca samo povuci lopatice prema dole i razdovjices ram od lopatica.
![]() |
#8 |
šlap
|
nema nikakvog cepa, to je sve plastika u jednom komadu samo sto je udubljena u sredini. Uglavnom nemoze se skinuti/maknuti/otvoriti. @Mile znam da se treba taj zeger ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
šlap
|
Zadnje izmijenjeno od: raf. 05.03.2008. u 12:16. |
![]() |
![]() |
|
|