|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Čudni beepovi prilikom instalacije windowsa
konfa: 3000+ bart NF7-S2G 9600pro 768mb rama (512,256) seagate 80gb Komp nije radio odjednom ma šta god napravio i zaključih ja da je matična. ![]() Pa sam mukom isusovom našao polovnu NF7-S i komp je proradio.... dok nisam pokušao instalirat windowse. Sve lipo namistim i onda on počme učitavat one gluposti na početku instalacije i kad ispiše dole starting windows (ono prije šta moram stisnit F8 i ta sranja) komp se resetira bez razloga. Ali zvuk koji ispušta matična je meni nepoznat. Zvuči kao policijska sirena ili tako nešto, a to sam čuo(bar mislim) prije kad se proc ili nešto pregrije pa se ugasi. Međutim pogledam temperature i ono uredu(40C). Nisam imao paste pa nisam nanio ništa između bartona i zalmana ali mislim da dobro drži jer zalman je skoro mlak. Može mala pomoć? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da si trebaš pod hitno naći paste dok nisi počeo tražiti i novog Bartona... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nevezano uz to, inače ako imaš SATA diskove pretpostavljam da si obavio F6 proceduru ili paljenje IDE moda (ako to ploča ima) tako da to nije problem... I naravno SP1 ili SP2 su obavezni na CDu od OSa...
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Takvo zavijanje se javlja kad temperatura pređe neki limit ili se neki od ventova ne vrte/vrte ispod dozvoljene brzine. Pogledaj u BIOS-u kako je namješten uGuru. Komp ovako radi kako treba bez obzira na beepanje?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne nego mi neda proć to starting windows kad se dole ispiše. Probat ću sutra nanit neku pastu i malo pogledat pa javim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|