|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
TOSHIBA Satellite L40-17Q - trazim savjete
Radi se o navedenom laptopu TOSHIBA Satellite L40-17Q, dali se isplati, zanima me kvaliteta, dojmovi onih koji ga posjeduju, prednosti i nedostaci... Koristio bi ga uglavnom za gledanje DVD i div-x filmova itd...Igranje na njemu ne dolazi u obzir. Najbitnije mi je da ima kvalitetan ekran (ima li?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti zaista misliš da će lap od 3.600kn imati kvalitetan ekran? No chance.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
-ne kuzim se u te ekrane pa dal mi moze netko dati neki link di je to objasnjeno, za laptope. Neki kazu da je to subjektivna stvar ali mislim da nije istina. -ok, osim ekrana, ukupan dojam ulozeno/dobiveno me zanima za ovaj model? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
rađe se malo rastegni pa ubodi ovo http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi ipak je tamo dual core i imaš gore HD2400xt IMHO bolje nego intelova grafička što se tiče 2D prikaza.Jedino je disk problem ako ti je malo 80gb...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|