|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
htpc stol case :)
evo danas sjedim za kompom i zujim jer je vani sugav dan,i malo zujim oko njega i stola,i padne mi ideja, prvo eo slikica stola i kompa evo slikica ![]() ![]() ![]() ![]() evo unutrasnjica kompa,ove prve 2 slike su stare,sad kje case gore na stolu, a u caseu je 10 kila prasine ![]() i to onak izgledalo nekak dosadno pa mi pala jedna idejica na pamet ![]() i pocinjem ocrtavati i busiti...ali nisam radio s busilicom nego obicnim saraficima... ![]() ![]() ![]() i rezultat: ![]()
I don't need to "Get a life". I'm a gamer. I have lots of lives. Zadnje izmijenjeno od: gangxxxta. 24.03.2008. u 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pohvale za trud, ali daj pa mogao si slike u thumb stavit, ja svojoj 17-icom moram skrolat lijevo-desno... a da ne spominjem modemashe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
i evo sad testiranje s starom plocom... ![]() ![]() ![]() ![]() i evo stavljen a druga ploca p4 i ta konfa,taj komp mi sluzi kao HTPC (home theatre personal computer) tak da imam gaming i surfing,te htpc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo to bi bilo to,ako neko oce jos slika,zatrazite samo! ak su velike slike oprostite popravit cu kad uhvatim vremena,ali to jos nije gotovo,cim ce biti vremena, ide "oklop" itd
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
svaka cest na trudu
|
|
Oglas
|
|
![]() |