|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Pomoc oko graficke
Bok svi, novi sam na forumu i ne znam bas nesto puno o hardweru. Imam CPU PIV na 3GHz (ne znam bas taktove i to ali spominjalo se mislim Prescot i nekakva Haypertreding tehnologija ![]() Zanima me ako mi mozete udjeliti koji savjet oko slijedeceg. Nabavio sam si novu igru - Witcher i kada ju igram trza mi cak i kad je stavim na low performance. Mislim mogu je igrati, nije tako strasno ali... Glatko tece ponekad, a ponekad zapinje i cini mi se kao da je zbog prosesora (sto bas i ne bi trebalo biti). http://www.thewitcher.com/community/...uirements.html Da ne duljim ![]() 1) koju agp graficku da kupim a da prodem sto povoljnije i da igra ne trza(mislim dao bi za gust te igre do 500kn)? 2) da li da uopce kupujem graficku(s obzirom na odumiranje AGP-a), ili rade cekam promjenu cijelog kompa, sto nece skoro ![]() Al' sam se raspisao - sorry hvala i lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle ako ti je samo do te jedne igre kupi grafu, bolje će ići ali i taj proc ti nije baš neka sreća kao što rekoh - dakle razmišljaj o nabavi nečeg boljeg... Bolje ti je npr minimalno 7600GT a bilo bi dobro i da neku x1950 imaš ali za AGP je to skuplje nabavit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Nebi ti trebala trzat, probaj defragmentirat disk, počistit spyware i viruse ako ih imaš. Na mom drugom kompu je witcher radio na medium/high detaljima bez problema, a jedina razlika je u grafičkoj u usporedbi s tvojim, a 6600GT siurno nije tako puno sporija od 7600GT.
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ehmmm recimo skoro duplo je slabija? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|