|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Cannot read from the source file or disk
Imam jedan problem sa kojim se još nisam susreo. Dio foldera sa cd-a nemogu otvorit, a dio se normalno očitava. Ove koje nemogu otvorit, niti kopirat na hard javlja grešku... ![]() Da bude još zanimljivije ti isti fajlovi pod properties pokazuju svoju veličinu, znači da postoje, jer da su oštećeni pokazivalo bi 0 kb. O čem se radi i na koji način "oživiti" ove fajlove. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To što pokazuju neku veličinu ne znači i da su snimljene na medij. Ako prekineš snimanje, pisat će kasnije veličina za svaki file, ali ga nećeš moći skinuti s medija jer njega fizički tamo nema. U tvom slučaju, fileovi očigledno nisu dobro snimljeni. CD možeš slobodno bacit u smeće.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
CD nije oštećen, izgreban, a što se tiće snimljenih podataka CD je normalno radio otvarao sve foldere neposredno nakon što je spržen. Pržen je na maloj brzini i odmah nakon prženja sam ga provjerio i radio je ispravno. Tim više mi ovo nije jasno. Programi Iso buster, bad cd copy, cd rescue i slični nisu dali nikakve rezultate |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Il je medij bio loš ili prža loše prži. Da nemaš možda NEC pržu? Znam x primjera di se materijali zaprženi NEC-om nakon nekog vremena nisu mogli očitati bez obzira na kvalitetu medija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|