|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
cpu hladnjak na grafi
pitanje! bi li se moglo modificirati hladnjak od procesora - recimo stock intelov ili imam jedan stariji od athlona xp titanov - cisti bakar da se koristi na 8800 gt ili 3870? je li tko probao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Može se, sve je stvar kopčanja i težine coolera o kojem je rječ, sjećam se da je čak i nekih piganih sonica i sl coolera bilo nakačeno na grafe svojevremeno, samo je pitanje kolko si truda i vremena spreman uložit u to...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ima li mozda neki cooler koji bi se lako mogao prilagoditi? jer mi se ipak cini da su cpu cooleri mocniji od gpu coolera... kad pogledam jedan vf900 ili neki accelero i neki rubi orb, gold org ili freezer nekako mi se cini da bi morali biti mocniji od ovih gpu coolera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa sad...accelero je odlican cooler i mislim da bi se mogao jedino s freezerom usporedjivat. Moze se, imao ja X800GT, sad imam na 9600XT. No ipak se radi o osjetno jednostavnijim karticama koje se ne griju toliko niti im treba hladit jos ponesto osim GPU-a i pitanje je koliko bi dobio (izgubio?) jer tvornicki imaju prilicno napredne hladnjake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Je, ona na X1950XTX je dobra, samo što to baš i nije tako jednostavno kako se čini. Eh da sam barem slikao što je na mojoj 9800Pro bilo ![]() Evo ovaj dolje desno, kad dođem u Požegu baš budem slikao kako je to zgledalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|